Oyku3005 Hanımlar 1 marta gittiğimde kızım 1317 gram 38.29 cm Di 2 marta bidaha gittim 1037 gram 37.24 cm Di neden böyle oldu yeni farkettm kötü bişimi oldu acaba hareket filan ediyor yani🤗 ama neden böyle düştü😔
demiralpncr Oyku3005 düşmemiştir. Ölçümden ölçüme böyöe ufak tefek farklılıklar olabiliyor. Hatta ulteason aleti farklı olduğunda da değişebiliyor.
Mylove Oyku3005 bebeğin pozisyonuna göre farklılık olabiliyor tatlım takma kafana ters bisey olsa Dr un derdi 🥰
Sumiire Oyku3005 dün aynı postu açmıştım ben farklı doktora gittiğimde eksik soyledi buradaki herkes farklılık gösterebilir dedi cihazdan doktorun ölçümünden falan hadi sadece kilosu düşse korkarız ama boyufçda kısalmaz herhalde
Oyku3005 demiralpncr aynı ultrasyondu 1 marta kontrol vardı 1317 çıkmıştı 2 martta zehirlenmişim o yüzden gitmiştim ozaman da 1037 çıkmıştı korktum acıkcası aynı doktor ve aynı ultrason 🤦🏻♀️
Oyku3005 Habus aynı ultrason aynı doktoru. Ben ilaç içmiyorum ilaçlar beni mahvetti 2 3 aydır filan ilaç kullanmıyorum doktorda gereği yok zaten dedi doğal beslen o yeterli dedi ztn Fransa İngiltere ilaçları bıraktı dedi bende kullanmıyorum ondanmı kaynaklı dedim acaba
Oyku3005 Sumiire siz farklı doktora gitmişsiniz ama ben ilk gittiğimde konrtoldü 2. Gittiğimde zehirlenmişim ölçtüğünde öyle çıkmıştı ultrason da aynıydı 🤦🏻♀️
Elifyurdakul49 Oyku3005 üzüldüm cnm o yüzden stres fln yapma için rahat olmuyorsa detaylı ultrasyona gir
Oyku3005 Sumiire yok estağfurullah siz yanlış anladınız ilk bebeğim kalbi durunca bunda herşeyi önemsiyorum. Kusura bakmayın
Sumiire Oyku3005 yo ben sana değil tepkim doktora kızdım yani aynı doktor bi acıklama yapması gerekirdi bende çok evhamlıyım daha önce 2 kaybım var benimde aklıma takılmıştı dün sordum normal farklılık gösterebilir ölçüler dedi ama senin aynı doktor bide acıklama yapması gerekirdi farklılık gösterir diye
Oyku3005 Sumiire evet doğru ben sonradan farkettm bidahaki kontrolüm 10 Nisan dayanabilcekmiyim acaba ozamana kadar
Sumiire Oyku3005 bi problem olmaz Allah’ın izniyle sadece kilo olsa biraz süpeye düşer insan da boyda olunca düzgün ölçmemiş belli
Rabiadogusoy Oyku3005 aynısı benim başıma geldi hatta doktora diyet mi yapıyor çocuğum geçen haftadan az çıktı diye şaka yapmıştım o da pozisyondan dolayı yanlış çıkabiliyor takılma bunlara herşey yolunda dedi.