esmir sudee17 yani hiç duymadım zararlı olduğunu yiyorum ben özellikle iri siyah olanından kan yapıcı özelliği var diye biliyorum canım
minikpandammmm hepsi çok pahalı vallahi nasıl alıp düzenli yiyebiliyosunuz ? O kadar para veriyorsun bir avuç çerez yapıyor. 😁😁😁 alabiliyorsan hangisi olursa onu ye . 😁
Sibel_l3 minikpandammmm 15liralik alıyorum hepsinden şahsen ben 😂😂 yani günde avuç avuç da yemiyorum onun dışında meyve süt de yiyorum
Kumpr sudee17 ceviz, çiğ badem, kaju, fındık, kabak çekirdeği, kuru kayısı, kuru üzüm ve kuru incir evde hiç eksik olmayanlardan
Yagmur2210 sudee17 ceviz badem fındık ama hepsini çiğ kabuklu alıp kendin Kirip tuket canım yani bademi çiğ olarak alabilirsinde diğerleri kabuklu olmasi lazım en iyi vitamin onlarda
scentburcu61 sudee17 çiğ badem ve çiğ fındık , ceviz , kuru incir , kuru kayısı ,kuru hurma , kuru incir , leblebi , kuru üzüm vs sağlıklı olan kuru yemişlerden porsiyonu aşmayacak şekilde tüketiyorum🌼
Pamukcukk Ceviz her gün yiyorum diğerleri aklıma gelirse badem fındık fıstık kuru üzüm ve kabak çekirdeği tüketiyorum