Meleekk Kızlar alan ve memnun kalan var mı.? Kızım 2 aylık olcak almayı düşünüyorum ama önce yorumları alayım 🥰 bebişleriniz durdularmı, ilgilerini çekti mi 🤔 kullanışlı mı.? Ben de alayım mı???? ❤️🙏🥰
Meleekk Meleekk 2 aylık bebişlerinize hangi oyuncağı aldınız? Fikir olsun bize de paylaşır mısınız? Bikaç ilgisini çekecek oyuncak almayı düşünüyorum 🥰🙏
Hilal-95 Meleekk ooo hemde nasıl yanı benm bebeğim asla düz yatmıyor biyerde sürekli ilgi istiyor oyuzden onu cok sevdi 1 bucuk aylıken koydum resmen kurtarıcım temızlık yaparken yemek yaparken felan hemde zeka gelıstırıcıymıs 🤣🤣 bende yatıyorum içine birlıkde oynuyoruz 🤦🏻♀️ Kesınlıkle tavsıye edıyorum
Bebiscann Meleekk benimkini 4 aylıkken oyun halısına bıraktım arada bırakıyorum ama biraz bakıp ağlıyor, benimki kucağa alışmış çünkü 😍🤣
iremcannn1907 Meleekk canım benim de bebeğim 2 aylık ben koymaya başladım bile. Şimdiden ilgisini baya çekiyor tiny love markası
Meleekk Hilal-95 ayy sevindim. İnşallah benimki de durur. Hep mızırdanıyor çünkü. İş yapamıyorum. İki ayağım Bi pabuca girio😅 Nerden almıştınız halıyı peki? 🥰
Meleekk Bebiscann 😂😂kız ay benimki de kucağa alışmış şimdiden. Durur inşallah oyun halısında 🙏🤭 Bide nerden aldınız halıyı. Ben e bebekten alcam ama 🤷🏻♀️🤔🥰
Hilal-95 Meleekk e bebek kuzum benmki ama suanki aklım olsa ayaklı olandan alırım ayaklarını vurdukca ses cıkaranlar var onada bakabılırsın erken aylarda koykı alışsın 😀
Gizemin-minnakI @Meleekk babycim piyanolu almayı düşünüyorum bende . Benim bebeğimde 2 aylık olmak üzere . Sesli daha çok ilgisini çekebilir .
Meleekk Gizemin-minnakI aynn. Bende piyanolu bakcam e Bebekten. Fiyatlar hakkında bilgim yok ama. İnşallah çok pahalı değildir ya 🙏🙈
Meleekk Hilal-95 ne kadardı sen aldığında. Aynn ayaklı olanlara bakcam. İnşallah çok pahalı değildir 🙏🤭
Hilal-95 Meleekk kuzum bnm kaynım dikiyor e bebek firmasına oyunckları o getirdi bize fiyatını bılmıyorum
Meleekk iremcannn1907 ay çok sevindim. Benimkinin de ilgisini çeker umarım 🙏🥰 bakayım o markaya da. Teşekkürler 🙏❤️❤️❤️