Meral1 Tuzlu çubuk ve tuzlanmış domates yiyorumda artık oda fayda etmiyor 6+4 haftalık oldum ama dünden beri baya arttı
Meral1 Afedersiniz çıkaramıyorumda sadece kuru bi mide bulantısı yemek aklıma gelince çok kötü oluyorum
Sumeyy3 Kaçıncı haftada bulantilariniz oldu ben 8inci haftaya girecem çok şükür bulantim yok sadece mide ağrısı var
Meral1 Sumeyy3 6+4 haftalık oldum dünden beri başladı çok kötü mide bulantısı başladı ilk hamilelliğimde 9 haftalıkta başlamıştı bunda baya erken başladı ama bi türlü çaresini bulamadım cuma gunu doktor randevum var ilaç yazmasını istiycem
Bukett- Meral1 ben ne yersem yetim 5 10 dakka kesiyodu geri başlıyodu son çare doktoruma ilaç yazdırdım bulantı için o kadar rahatladim ki boşa çekmişim
Bukett- Meral1 prilam diye bı ilaç gece yatarken 2 tane iç dedi ama ben 1 tane içiyorum o bile rahatlatiyo
Meral1 Kızlar canım öyle şerbetli tatlı çekiyorki anlatamam ama o tatlıyı yediğimdede canım ekşi çekiyor ne yağıcam ben bilmiyorum eşim bile çıkmaza girdi ne alacağını bilmiyor artık 😂 aynı zamandada midem çok bulanıyor bi yok gösterin bana 😂