Betus32 Doktorum temiz oldugu için üçlü gerek yok dedi. Sizce bir fark var mı. Detaylı yapcaz zaten 20.haftada dedi. Detaylı yı kadın doğum mu yapmalı perinatolog mu
Unlukacar Betus32 2 Li test temiz çıkınca 3 lü ye gerek duymadı doktorum detaylı ultrason perinatoloji bölümünde yapılıyor 1 saatte yakın sürüyor
Bayancorek Betus32 2li de sorun çıkmayınca 3lü ye gerek yok dedi doktorum. İkili içinde perinatoloji bölümüne gitmiştim detaylı ultrason için de oraya gideceğim. 🌸
duyguuu61 Bizim de 2li testimiz temiz çıktığı için doktorumuz 3lü teste gerek olmadığını söyledi. Detaylı ultrasona gireceğiz haftaya 🥰🌸
edis22 duyguuu61 ay bende haftaya detayliya girecem. Cok heyecanli ve stresliyim. Insallah saglikli olurlar meleklerimiz🤦🏻♀️🤲🏻😑
Boniboncuk Benim ikili temiz çıktı ama doktorum üçlüyü de yaptı. Doğum paketimin için de vardı belkide o yüzden yaptı
Unlukacar Betus32 asıl alanı detaylının perinatolog canım çok detaylı bakıyor kendi doktorum sadece 2 Li De ense kalınlığına falan baktı
Busraa17 Merhaba doktorum ense kalinligi ve burun kemigine bakti burun kemigi biraz kucuk dedi 11 hafta 6 gunlukken 1.5 cikti ama haftaya tekrar bakacak bir sorum var midir yasayan var mi bunu?
35lavanta Betus32 Benim doktorumda aynısını söyledi kızımda da öyle yapmıştık bunda da öyle yaptık şükür sorun yok 😊
Mine_arslan Betus32 ayy darisi bize insallah. Bzide yaptirdik ikili test. Sonucu bekliyoruz ama bir diken ustundeyim. Alelacele bakti doktor hemen. Hmmm dedi kalkti vitamin verdi. Normal mi vitamein vermesj falan cok merak ediyorum sonuclari insallah bizimde temiz cikar😒
Mine_arslan Betus32 olabilir ama kusmadan yemiyorum icemiyirum zaten. Ama soylede bisey var kanimi almadan hemen vitamin verdi ne alaka yani demekki snein dedigin gbi o aylarda bitamine baslaniliyor
HaticeElmas Betus32 merhaba bişy soracm size ben şu an 12 hftalık oldum doktor randevm da 14 haftmda olack o zmn 2 li test yPtra bilrmym acba bilgnz varmı gittgmde 13+5 falan olacm