Meldaa55 eyuphaneylul1422 ilk hamileligimde hep erkek goruyordum oglum oldu :) ikinci hamileligim yine hep erkek goruyordum 1 hafta once kizim olacagini ögrendim bir tuttu bir yaniltti beni :)
Gamzeates eyuphaneylul1422 ilk hamileliğim de kız bebek görmüştüm oğlum olmustu simdi erkek bebek gördüm rüyam da kızım oluyor Allah nasip ederse 😇🤲❤️
Aleynasvr Sürekli kız görüyordum kesin kız diye düşünüyordum ama erkek 😀 ve öğrendi erkek olduğu da kesin hala kız bebek görüyorum rüyamda alakası yok yani canım 😀
yeliz0624 Ben hamile olduğumu öğrendim ve rüyamda erkek bebek gördüm ve içime bi şey oldu erkek bebeğim olacak diye gerçekten annenin hissettiği oluyo bence
Marblingg eyuphaneylul1422 iki gebeligimdede hep kiz gordum emzirdim hatta baska bi gun benim kizim diye kendi kucuklugumu gordum okadsr yani ama ikiside erkek😂😂 ilki nasip olmadi erken dogumdan dolayi o yuzden kiz olayini biraktim aman saglikla zamanla dogsunda diye dua ediyom
eyuphaneylul1422 Mizgin09 aaa sızın ıcınıze dogmus hep bende devamlı goruyorum sonucu paylasıcam bakalım hayırlısı🥰🤲
MeyraRana eyuphaneylul1422 bende hep kız görüyordum halada kız görüyorum ama oğlum olcak oğluma dair hiçbişi görmedim 33+1 im 💙
Fatmapekesen eyuphaneylul1422 valla Bende 3 kız dogurdum hep onlarda kız gördüm bunda da kaç kere erkek olduğunu gördüm hatta hemşire oğlun oldu diyor inanmıyorum pipisini gösteriyor 🤭🙈 ama kızım oluyormuş bütün belirtiler erkekti ama kismet🙏