Minigim Beyra0212 silik çıkması gebeliğin başı olduğunu gösterir gebe olmasanız hiç çıkmaz o çizgi Kan testi yaptırın beta hcg en iyi sonucu veriyır
Beyra0212 Minigim yaptırdım negatif çıktı kan da ama belki cok bağıdır geç döllenmedir diyor arkadaşlar
Denizim Beyra0212 benim çok aşırı belim ağrıyordu ama anormal derece yani,ve sık sık idrara çıkıyordum ,reglime 3gün kala test yaptım ikinci çizgi silikti,şuan 12+4 haftalığız çok şükür 🙏🏻İnşallah sizde hamilesinizdir
Umudum03 Beyra0212 sabret bu işler aceleye gelmez . Ben 6 aylık evliyim 6. Ay da kaldım ama o 6 ay sürekli ağlayarak geçti Rabbim e dua et dualar karşılıksız kalmaz emin ol 🤲🏻🙏
Emnmntmhmmt Beyra0212 insallah biraz daha gecsin tekrar yaptirirsiniz kan testiniz 🙂 hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Beyra0212 Eymen18 kan da çıkmayınca ultrason da görünür mü acaba. 2.5 haftalık ne kadar da erken görmüşsün 😇😇
Eymen18 Beyra0212 evet küçüktü şimdi 29 haftaligiz bebisimle gün sayıyoruz hayırlısıyla inş sende hamilesindir bende sağ-salim kucağıma alayım bebegimi hayirlisiyla
minikkelebegimmm Beyra0212 canim bende adetime 2 gun kala test yapmistim silik cikti hemde 2 tane yapmistim.garanti olsun diye daha sonra kan verdim 7.32 cikmisti adetm 2 gun gecince regl oldm tekrar kanimi aldilar 2 e dusmus kimyasal gebelik yasamis olablrsin ama insallah bebegin vardir 🤗
Masal Beyra0212 son adet tarihim 22 kasım 2017 bnde 4 qün geciktim silik cikti kan testi yaptim 1 2 haftalik cikti
TugbaLafci Beyra0212 ultrasonda alttan bakması lazım ama çok yeni olduğu için eğer adet görmezsen 2 gün sonra tekrar git canım artış varmı belli olur inşallah Rabbim gönlüne göre versin 🤲😘😘
TugbaLafci Beyra0212 canım zaten otomatik son adet tarihine göre hesaplanıyor 4 hafta öyle oluyo 1 haftada işte yerleşme süresi oluyo 🤗
TugbaLafci Beyra0212 benim 0.100 çıkmıştı gebelik yok denildiğinde canım ilk kan testi yaptırdığımda ☺