Kbr01- 8 haftalığım ama 6+2 çıktı ve yanında 3 haftadan beri kanama alanı var bende çok şükür kanama yok progestan kullanıyorum doktor geçer bebek büyüyünce dedi ama bu durumu yaşayan var mı kanama alanı 1cm
Imasleeper Kbr01- doktor doğru demiş korkma geçer, ağır kaldırma, çok sıcak su ile duş alma, kendini de yorma benim 16. Haftalarda ypk olmuştu ve senden daha büyükdü seninki de kaybolur :)
114256 Kbr01- evet aynısını ben de yaşadım hem de daha 4-5 haftalıkken progestan kullandım ve haraketlerime dikkat ettim yavaş yavaş geçiyor şuan küçülüyor korkma lütfen ben endişelenmiştim
Melekipek Kbr01- geç döllenme olmuştur merak etme zamanla kapanıyor o ara son adete göre hesaplandığı için farklı olabilir kanama alanı da dağılıyor bende de vardı sonraki kontrolde kalmamıştı
Beyzatuncer Kbr01- arkadaşımında sizin gibiydi geçti korkmayın inşallah sizinkide en kısa vakitte geçer 🤲🏻
Merveberill Bende 5 haftalıkken gittiğimde doktor kanama alanım olduğunu söylemişti progestan verdi iş yapmadım yattım 1 haft boyunca bol su içmemi söyledi 7+3 te gittiğimde bi sorun olmadığını söylemişti şu an 12+2 haftalığız