pusatmom35 Kızlar 32 haftalığım bebeğim de 1 hafta önde gidiyor şuan. Doğum pozisyonu almış doktor erken doğum riskin yok dedi . Hangi haftada bebeğiniz doğum pozisyonu aldı. Ve bu şekilde olup doğuranlar kaçıncı haftasında doğurdu
Edadrmz pusatmom35 canım 28 de doğum pozisyonunu almıştı benim 29+3 deyim suan banada erken doğum riskin yok dedi
EsengulC pusatmom35 şuan 35.haftaö benim de 32den beri başaşağı duruyor bugün de gittim kontrole aynı hala inşalalh vaktinde doğar doğum pozisyonuna geçmiş olması erken doğum riski demek değil ki bebekler sürekli dönebiliyor kanala gitmiş olması doğum yakın demek
Serapmehmet_19 pusatmom35 ben 30.haftadan beri her gittiğimde baş aşağı canım şuan 34 haftalığız bakalım ne zaman gelicek😍
Lulikli pusatmom35 24. Haftada doğum pozisyonu almıştı. Yarın suyum azaldığı için sezeryan olacağım 39+0da. Ama sezeryan olmasam 0 sancı kanalda da değil bebeğim, 40ı bulurdu
pusatmom35 Edadrmz Anladım doğum pozisyonu aldığı halde 40.haftaya kadar bekler mi onu merak ediyorum. Aşağıda aşırı baskı var şuan kasıklarım ağrıyo sürekli ve tuvalete çıkıp duruyorum
Edadrmz pusatmom35 bekler canım doğum pozisyonunu almış olması doğum anlamına gelmiyo ki kanala inmesi lazım . Bebekler sürekli dönüyo bi bakmışız bi kaç hafta sonra baska pozisyonda . Sen içini ferah tut
EsengulC pusatmom35 her bebek farklı oluyor bi de bebeğin suyu falan önemli benim lk oğlumun suyu çok azaldığı için suni sancı verdiler o da doğum pozisyonu almıştı haftalar önce
pusatmom35 Edadrmz ilk gebeliğim pek bir bilgim yok teşekkür ederim🙏 Erken gelmesin de geç gelse de olur
Edadrmz pusatmom35 bende korktum senin gibi doktoruma sorduğumda bu cevabı aldım canım 😊 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
pusatmom35 Lulikli doğum pozisyonu almasının erken dogmasıyla alakası yok yani. Hayırlısı olsun inşallah doğumunuz çok kolay geçer bir an önce ayaklanırsınız🙏
Lulikli pusatmom35 aynen bence öyle 😊 çok teşekkür ederim yarın bu saatlerde hayırlısıyla her şey bitmiş olucak allahın izniyle 🤲🏻💙
Fadmet pusatmom35 sizinki normal olanı, benim 32 de tersti ve eğer dönmezse normal doğum yapamazsın dedi doktorum
Fadmet pusatmom35 şu an 33üz 35-36.hafta gibi tekrar gidicem doktora. Normal doğumun istiyorum ama tabii bi yandan da dua ediyorum hep hayırlısı olsun diye bakalım ne olacak
pusatmom35 Happyy_anne kilo aldıracak şeyler yiyin kaşar süt peynir yoğurt bol bol sizde bilirsiniz zaten haftaniz baya ileri. Erken doğum olmaz inşallah