Pnarakbs1 Bugün ense kalınlığı testi yaptırdım normal çıktı ama doktorumuz ikili tarama testi de istedi, bi sıkıntı olduğundan mı istedi yoksa herkese yapılan bişey mi? Lütfen beni aydınlatır mısınız 🙏🏻
elip12 Pnarakbs1 ense kalınlığına ikili test için bakıyorlar gibi düşünün… Kan alınıp down sendrom veya trizomi 18 riskine bakıyorlar…
Edadrmz Pnarakbs1 ense kalınlığı vs zaten ikili test olarak geçiyo canım temiz cıktıysa eğer sıkıntı yapma kendine bende yaptırdım ikili test temiz çıkınca doktorum diğerlerine gerek duymadı
Glshekr Pnarakbs1 Ense kalınlığı falan normal çıktığı halde benden de istedi.Genel olarak ikili testi istiyorlar korkulacak bir şey yok, çoğu arkadaşımdan da istemişler.İcini ferah tut ☺️
Deletedmom727271 İkisi de aynı şeyler yani hem ultrason da ense kalınlığına bakılıyor hemde kan veriyorsun kromozom rahatsızlıklar var mı diye.
Htc123yy Pnarakbs1 ense kalınlığı ve kan değerlerini karşılaştırıyorlar yüzdelik değeri hesaplıyorlar, kan tahlili ve ense birlikte isteniyor oyüzden