Ikinciyibekliyorum [bilinmeyen] allah allah aslinda instagramda falan herkez cok memnun paketlemeden falan 🙄
simden Bugun kargom geldi gayet guzeldi cikolatalarda erime falan yoktu, etiketler hazirlanmis sekilde siz sadece onlari yapistiracaksiniz.SemraErkann
Happyhan SemraErkann daha bu aksam geldi etiketlerini yapistirdik esimle cok basit yapistirmak kesinlikle para verip etiketli getirtme hem cok eglenceli oluyo
Ikinciyibekliyorum [bilinmeyen] çok geçmiş olsun gerçekten sanirim bu sizi buldu. Bende çekinerek aldim açıkçası. Eşim erir dedi bende dedim deneyelim şansımızı. Bugün gelince aksam türk kahvesinin yanına çıkardım cok beğendi. Arada söyleriz boyle dedi . Eşimin tabusunu kırabildim
Hesra SemraErkann bende aldım tadı kalitesi kargoyu gönderirken gösterdikleri özen mükemmel gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz
Kkync SemraErkann kendin yap olayını bilmiyorum ama eşim hediye olarak göndermişti hacı Şerif’ten Harika tadı vardı mükemmeldi :)
SemraErkann GizemK instagramda hacı Şerif sayfalrı var canım ordan kendin yap çikolataları istediğini belirterek Mesaj at yada ara çok uyguni bu arada 7O tanesi 37 tl😍
Ikinciyibekliyorum [bilinmeyen] aa evet canim bak olabilir . Benim dogumum perşembe günü olacak . Inatagramdan sordum ne zaman sipariş verebilirim diye . Bayram sonrası dediler hem kargolar aksar bende bayramdan sonra önümüzde zaman var dediler. Onu hiç düşünmedim canim büyük ihtimal bayram olduğu için bekledi ve haliyle eridi. Olsun canım insallah toparlar biraz dolapta 🤗
Ikinciyibekliyorum [bilinmeyen] evet canim 6 eylul persembe gunu . 2. Spinal sezeryanimi olacagim ve ikinci kizima kavuşacağım insallah 🙏 ilk kizim 4 buçuk yasinda benimde 🤗 hayirli doğumlar nasip etsin insallah rabbim cok heyecanlı ama 😊
Adadamr Benim de iki gün gecikmeli geldi ve yağı hep dışına çıkmıştı.. paketleme güzel özen var ama kargo problem olursa çikolatalar ziyan...
Ikinciyibekliyorum [bilinmeyen] benim kizimda oyle anne kızsa alalim kiz değilse düşünürüz diyordu 😂 kendine oyuncak lego puzzle falan alırken kardeşine de almak istiyor kardeşim az kaldi gelecek onada oyuncak lazım diyor 🤗 rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin insallah ya valla heyecan var 🙏🤗💐
begumge Ikinciyibekliyorum 2 çeşit bebek çikolatası gördüm de sitede madlen ve dökme diye. Siz lezzetli yazınca hangisi diye merak etmiştim.
Baloglumveannesi Kızlar etiketi de onlar mı yolluyor birde rica etsem sipariş verdiğiniz ürünün linkini paylaşabilir misinz