_momy_ yani şöyle diyim her şey araştımaktan heçiyor kendimden pay biçeyeim 7 tane araba değiştiridm (nedenini sorgulama 😅) 6 sı 2. Eldi aldıklarım concord neo, mamas papas urbo 2, doona, bagi xero (sıfır aldığım) mamas papas ocarro, mima xari, quinny zapp flex plus. Ve şuan en son kullanışı. Xuinny sıfırı en az şuan 14 bin ve ben geçen yıl kasımda yani 4 ay önce 1500 e aldım üstelik araba sıfırdan farksız kumaşında bir tanecik tühlenme leke yoktu ha neden bu kadar ucuza alsım şünlü aşırı araştırım en az 2 hafta. Hatta ben alana kadar kaç tane karar veridğim satıldı veya satıcılar fiyatı yüksellti ama sonunda muradıma erdim. Veya bundan önce aldığım mima xari şuanki fiyatı 30 binlerde ben 1250 ye aldım ufacık deformesi vardı o da araba deri olduğu iç,n hemen hepsinde olan soyulma. Veya mamas papas ocarro sıfır 12500 ama ben 1450 ye aldım bir yıl önce . Kısaca hepsi araştırmaktan geçiyor. Şuanki 2. El piyasası çok değişik kimi kendinde geçmiş ürüne ansürt fiyatkar veriyor kimi fiyatı sıfırından daha yükseğe koyuyor kimileri hakka riayet ederk değeri neyse onu söylüyor kimide maksat işi görülsün hzılı sarılsın diye sudan ucuza satıyor benim aldıklaırmda ben şanslı değildim sadece fırsatı kendim yakaldım uzun süre piayasayı takip ettim en uygununu aldım üstelik işin saçma kısmı sıfırı 3 bine kadar olan arabaları millet nerdeyse aynı fiyatına satıyor ve bizim değişik insanlarımız atmaca gibi alıyor onun yerine fiyatalı on bin üzeri arabaları araştıırp alsanzıa diyorum bende 🤷🏼♀️ Şuan senin için bir kaç araba baltım sıfırları on binden yükske ama adamlar 2 bin civarı koymuş yani bunları alamk yerine kıytırk ürünüm sıfırlına 1500 lira veirisen sen bişirisn ben karışamam ama bir kaç aya tekerlkelri uçar bendne demesi , bir süre bimde çalıştım ben ve arabalaa özel ilgim olduğu için her gelenin arabasını iyice süzdüm 😁 şu joell, joie, baby care,4 baby gibi arabalar bebek daha pusette yani üç beş aylık ama arabalardkai deformeler hadiinden galza hele birinin tekerleği kopmuş kadın diğer tarafa bindirek görütüyor arbaayı 🤭