neannemioluyorum Kizlar tahlil vermistim sekerim sınırda ve idrar yolu enfeksiyonum çıktı doktor antibiyotik verdi çok üzgünüm 😖 hamileyken antibiyotik kullanan var mi aranizda ?
Cnn_K neannemioluyorum aynısı bende de oldu ilk verdiklerinde almadım bol su içerek falan geçiririm dedim ama olmadı ağrım falan olmaya başlayınca tekrar gittim ve kullanmaya başladım onuda en fazla 3 4 gün kullandım geçti şükür
Pptya neannemioluyorum 3 paket kullandım fitil krem vs de kullandım bende ilk kullanacagm zaman çok üzülmüştüm ama Dr zaten zararlı olsa vermez maalesef geçmek blmiyor bendeki 😐 geçmiş olsun
Sincapannesii neannemioluyorum bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı canım doktor toz bi karışım verdi suya döküp içmiştim bi kere ve idrar yolu enfeksiyonu mide bulantısından sebep oluyormuş
nurkubra- neannemioluyorum idrar yolundan dolayı kullandım,bebeğe hiç etkisi yok fitille birlikte kullandım.enfeksiyondan kurtulmak çok zor hala uğraşıyorum
neannemioluyorum Cnn_K galiba tedavi edilmeyince ilerliyor canim bana tek doz verdi içinde bi tane var bi kac gun sonra tekrar idrar tahliline çağırdı
neannemioluyorum Pptya insallah canim Teşekkürler sanada Gecmis olsun, Bende de hep vardi zaten ama hamilelik surecimde yeni cikti neden oluyor acaba 🙄
neannemioluyorum Sincapannesii aynen bana da öyle bi şey verdi canim bi kere kullanip lavaboya gitme bi kac saat dedi insallah bebegime zarari olmaz, bende sunu farkettim soğuk suyla biraz uğraşınca benimki yeniliyor kendini
Burcudvci46 neannemioluyorum Ben canım iki kere kullandım hala aynı şimdi kalçadan iğne olacağım emin ol kullanmasan daha zararlı ❤️
neannemioluyorum Burcudvci46 neden kalcadan igne canim enfeksiyon icin mi cok gecmis olsun canim sifa versin Rabbim hepimize insallah 😍
Ruv neannemioluyorum kaçtır böyle postlara denk geliyor kendim de bunun için nioli yağı kullanmıştım fayda vermişti tavsiye ederim hiç antibiyotik etki etmedi bana
neannemioluyorum 1melisa peki neden oluşuyor acaba yani gecmiyosa belki de yaptığımız bi sey etki ediyor tekrarlıyor bu şekilde
Ruv neannemioluyorum hamileyken de oluyor fark etmez çamaşırıma damlattım pamuklu çamaşır kullandım yıllardır kullanmadığım şey kalmadı bunu. Sayesinde geçti
1melisa neannemioluyorum benimkinşn böbreklerden oldugunu söyledi doktorum hatta 1 ay önce böbreklerimde büyğme oldu sizde bol bol su ve böbrek temizleyen yiycekler hemeye çalışın çünkü idrar oluşurken böbreklerden süzülüyor ve hiç tutmayın ben kivi yiyorum bol bol faydalıymış