Tarciniko1998- Kızlar ben iki gün test yapamadım şehir dışındaydım eve geldiğimde test yaptım sonuç attığım görseldeki biri çok koyu diğer cizgide belirginleşti gibi sizce bu yumurtlamamı oluyor bugünü yarını değerlendirsem yeterli olurmu yorumlarınızı bekliyorum]
Srdm Tarciniko1998- google dan resim yükle yazıp bastakine giriyorsunuz ordan yükleyip resminize link oluşturuyor onu kopyalayıp buraya yapıstıırıyorsunuz
Gulcingezer Tarciniko1998- ikisinin de koyu oldugu gunleri ve catladigi gunu ertesi gunu degerlendirmen gerek ki yumurta vucuda salindiktan snra icerde sperm olsun
Tarciniko1998- Omay0707 bugün 18.günüm testte iki gün kaybım var yapamadım acaba o günlerde olmuşmudur diğer testlere göre koyu cıktı cünkü
Tarciniko1998- Omay0707 yani iki gün yapamadığım için strese girdim ya o günlerde olduysa ve catladıysa bunu heralde bugün akşam yapacağım testle anlayabilirim
Tarciniko1998- Srdm yok adetim biteli ilk günğ sayarsak 18.gündeyim ve 35günde bir düzenli adet görüyorum pco var
Tarciniko1998- Srdm malesef değerlendiremedim dışardaydık diye bu sekilde cıkıp daha sonra daha koyu olabilme ihtimali varmı belki bu aksam daha koyu olursa vs
Srdm Tarciniko1998- olabilir bence yapmaya devam edin yine ben adetten sonra 7. günde yumurtlama gördüm
Tarciniko1998- Srdm yumurtlama gördüğünüz günlerde neler yaptınız mesela dikkat etmelimiyiz o günlerde yürüyüş vs sakıncalı olurmu yani günlük yaşama devammı ettiniz yoksa daha sakin evde yattınızmı
Srdm Tarciniko1998- çok da dikkat etmedim aslında iliski olduktan sonra minimum yarım saat yattım bacaklarımı kaldırarak
Srdm Tarciniko1998- ben adet bitiminden itibaren mfk yöntemiyle başladım adet bittiği gün sonra 3. gün iliski sonra 2. gün ilişki seklinde o sırada yumurtlama testi de yapıyordum 3-2 yaptıktan sonra ben yumurtlama gördüm o günde dahil 4 gün değerlendirdim canım sadece
miraa2 Tarciniko1998- canım geceden yaparak hiç yıkanmadan sabah kalkıp yıkanırsa bebeğin tutma ihtimali artıyor benim dotkorum prof öyle dedi
Srdm Tarciniko1998- ilişki öncesi yakın zamanda ve ilişki sonrası da uzun bi süre tuvalete çıkmamaya çalısıın
Tarciniko1998- Srdm ovülasyon testini birdaha yapmam sanırım bu ilk son strese girdim test yüzünden mfk yöntemi 3-2olayını yaparım sağlıklı beslenmeye başladım inşallah olur
Tarciniko1998- Gulcingezer catladığındada girilince işe yarıyor yani değilmi benim 1gün kayıbım var sanırım en yoğun cizgi olduğu gün yapamadım ben sonraki iki gün test yaptım ve değerlendirdim yarınıda değerlendiririm olmadı ama sanırım biraz gec kaldım :(