Yeniannebirkiz Merhaba anneler ben 19+5 günlük hamileyim ilk gebeliğim lakin kilolu bi gebeyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum hala 17. Haftalarda hissedenler varmış sormak istedim sizlerede
Denizyldzm Yeniannebirkiz cnım zaten çok az hissediliyor o haftalarda normal bi çikolata ye ve sol tarafına uzan pıt pıt atıyor azcık ♥️
Nesrincente Yeniannebirkiz 17 haftada hissedenler 2 hamılelıgı olabılır ben 20. Haftalardan sonra hıssetmıstım kılolu da degıldım cok normal
Yeniannebirkiz Denizyldzm teşekkür ederim denicem öyle yazanlar olunca bende tereddütte kaldım acaba neden hissetmedim diye
Sevgibbd Yeniannebirkiz benimde ilk gebelik 20. haftada 58 kiloydum ve 20. hafta da kalp atışı gibi 2 vuruş 22. hafta dönmesini falan 25. haftadan itibaren çok rahat tekmelerini dönmelerini hissettim şu an 34+2 haftalığız
Tubmavi Yeniannebirkiz ilk gebeliğim 15+3 te başlayıp 17-18 gibi coştu benim kız 🤗 ben zayıf olduğum için çok erken hissettim göbeğim de çok çıktı benim iç karnımın dar olduğunu söylüyollaaa
Sema97 17haftalık hissetmeye başladım aslında daha önceden de hissediyormuşum ama damar atması sanıyor Muşum 😂 zayıfım bebeğim de erkek belki bunların etkisidir
Yeniannebirkiz Sema97 benimde bebeğim erkek bakalım kaçıncı haftada net hissedeceğim ama 24 te bile hisseden anneler varmış
Princessmami Yeniannebirkiz ilk hamileliğimde 17. Haftada hissetmştm şimdi iknciye hamlrym 15de hissettm