Ftmakn Kızlaaar 35+4 haftalık hamileyim dün geceden beri bi baş ağrısı var son ayda olan var mı? Tansiyonumu ölçemedim tansiyon aleti yok gidip ölçtürmeye de halim yok bilemedim normal mi
iremss Ftmakn yani son aylardasınz tansiyon bi bakın hormonlar evet tetikliyo ağrıyı ama tansiyonda ağrı yapıyo maalesef
EgesMomm Ftmakn Bende de tam o zamanlar başlayıp şuan 38+4 oldum hala devam eden baş ağrım var ya doktora da sormayı unutuyorum normalmi acaba diye😰 sizi bu kadar uzun sürmez inş
B1983 Ftmakn bende 36 dayım bendede yeni basladi ensemden gelen ağrı feci tansiyonumdq bazen cikio bazen normal bugun dayanamadim parol aldim gecti ama cok kotu bir ağrı hic olmamisti daha once ınss sürmez
Gokhansongul Valla cnm ben 11+4 um ama böyle baş ağrısı ömrümde görmedim uykumda bile ağrısını hissediyorum halen öyle tansiyonumu ölçütum 10-4 çıktı ne yapacam bende bilmiyorum
Hayalim38 37+0 bende 1 haftadir baş ağrısı çekiyorum işin garip tarafı tek taraflı bir baş ağrısı sol tarafımda ama şiddetli oluyor tansiyonuk yüksek değil bu arada Dişime vuruyor ağrı dedim antibiyotik başladık ama yok geçmiyor gözüme vuruyor baş ağrım artık