Yaseminf 18dgm18 valla sormadım bu detayı atlamışım yarın arayıp sorarım bir de erdem hastanesi var prof. Çekerse 900 doçent çekerse 800 dedi bilginize
Yaseminf MissBus bu arada şimdi sizin yorumunuzu okudum Zeynep Kamil hastanesinde takipliyim erbil çakar doçent ve perinotoloji uzmanı benim Zeynep Kamil hastanesinde ikili testimi o cekti hemen yarın afiywt hastanesinden aldığım randevumu iptal edip erbil hocaya randevu alacağım Zeynep kamile kesinlikle randevu bulmak imkansız
Mysaa Yaseminf bende bugün kendisinin sekreteriyle görustum özellikle sordum sadece docent dedi hastanede ise perinatolg olarak geçiyor sanırım kafam karıstı acıkcası
18dgm18 Aylin tekin kaşıkçı var birde raydolog kendisi ama hakkında güzel yorumlar var ücreti de 550₺ yanlış hatırlamıyorsam
Mysaa esraizmirli peki son sorum kendisi perinatolg mu docent mi forum bu konuda 2 ye ayrılmış 😊 bir de cihazı nasıldıı baskada soru sormicam 😊😊
esraizmirli Mysaa valla ben perinatolog diye gitmiştim 😂 kendisi doçent doktor normalde cihazıda gayet güzel ☺️
Mysaa Yaseminf 0216 316 43 43 canım bu sekteterlik. Forumda bi bayan kendisinin cep numarasınıda yazmıstı ama etik değil diye ben alıp kaydetmedim 🙂
MissBus Yaseminf bana da buradan birisi vermişti. Ben yazıyım. Atatürk mahallesi alemdağ caddesi no10 -12 Santral iş merkezi kat:5 daire:12 ÜMRANİYE TEL : 0216 316 73 73 CEP: 0532 613 45 95 DR.ERBİL ÇAKAR Buradaki sabit numarayı arayarak randevu aldım.
esraizmirli Mysaa benim doktorum önermişti kendisini ☺️ Rica ederim ne demek sağlıkla kavuşun inşallah 😍
Yaseminf Mysaa evwt bende şimdi forumdan buldum çok teşekkür ederim cep de var evet gerekirse ararım inşallah randevu vardır
Mysaa Yaseminf bana 19. Haftada aramam gerektğini söylemişti canım detaylı ultrason için birde Cumartesi günüde saat 1 e kadar hizmet veriyormus seninde Bilgin olsun 😊
Asenaybukee Kerimmom İstanbul’u bilmem ama ben Van da özel lokman hekim hastanesinde yaptırdım 600 liraydı
Masiyah Kerimmom ben profesor doktor Ali gedikbaşına yaptırdım istinye hastanesinde fiyatıda uygundu diger yerlere göre 700tl ödedik.Çogu yere baktım oderatör doktorların fiyatı 950tl fin di
Yaseminf Kerimmom 18 +4 uz bugün 23 marta aldım randevu o zamana kadar gerekli hafta oluyor erbil cakara aldım
Sena23- Kerimmom MissBus Merhabalar bugün girdim detaylıya cihan tıp merkezinde 15 dk falan sürdü organlarına beynine herşeyine baktı doktor erkek doktor bakıyo bu arada Pek konuşkan bi doktor değil anlattı güzelce bir adet renkli foto verdi ve hazırladığı raporu verdi menmun kaldım