Asli_k Merhabalar gecikmemin 2. Günü yoğun sırt ve bel ağrım var sanki sökülecem de sökülemiyormuşum gibi böyle bir durum yasayıp hamileliğini öğrenen var mı
Mimii94 Asli_k benn tam olarak oyleydim adet sancisiyla adetimi bekliyodum hamileymisim😄 bel agrisi bir gun surmustu cok yogun
Gizembiniciogl1 Asli_k merhaba canım , kilolu bir bayanım ve hamilelik döneminde bel ağrısı çok şiddetli oluyor benim
Asli_k mervekinay ya normalde de çok duygusalım da şimdi agresifleştim belirsizlikten testten de korkuyorum yapmaya😕
Mimii94 Asli_k iki gun gecikmisya oyuzden test yapilabilir diye dusunuyorum ama uzulecekseniz bilemem tabi bekleyin ozaman. Benm adet sancilarim 10gun surdu olacakmisim gibi. Ben adetimin 1.gunu ogrendim testle
Asli_k Mimii94 aldırıyorum eşime test bakalım akşama gelince yapıcam hayırlısı ile güzel sonuc alırız inşallah kendimi saldım bugün resmen
Asli_k Gizembiniciogl1 ilk hamileliğimde 50 kg ile hamile kaldım ama benimde cok bel ağrım vardı ilk dönemde sadece kasıklarımda ağrı oluyordu yerleşme genişleme süreci dediler mantıklı geldi şimdi bel ağrısını bişeyle bağdaştıramıyorum😞
Asli_k tanebebek evet test bekliyorum eşimden benim tek korkum aylarca negatifi görüp üzülmem yine aynı şey olsn istemedim ama sabredemiyorum da 🤷🏻♀️
Birprensesannesii Asli_k bende aynı durumdayım karnım da 5 aylık çocuk var sanki ağrıları saymıyorum zaten 13 gündür adet olmuyorum testlerde negatif 😔
Birprensesannesii Asli_k verdim çok düzenli adet görüyorum saati şaşmaz yani öyle soyliyim ama kan tahlili negatif çıktı adet söktürücü verdi ama kullanmaya korkuyorum belki bı mucize olur diye 😔
Asli_k Birprensesannesii boş gebelik yaşadığımda bende hep bi umut diye diye kürtajı ertelemiştim ama şunu da düşün o ilacı içmeyi ertelersen belki bir sonraki ay gelebilecek olan mucizeni de ertelemiş olacaksın