Deletedmom_85 Ahh kuzumm şimdi gördümm🙏🏻 Benimde yine olmadı bu ay seni en iyi ben anlarım şuann.. O kadar ağladım o kadar ümitlendimkii ilk defa bu kadar 5 gün gecikmişti bu sefer dedim içimde bebişim tutundu galiba diye .. Ama o testi görünce ve adetim gelince yıkıldım bende.. Tek aklıma gelen Rabbim imtihan ediyor ne demişti evlatlarınız, mallarınız sizin imtihanınızdır. Var bunda da bir hayır bakalım isyan edicek mi kulum diyo biz isyan etmeyenlerden olalım. 1,5 yıldır evliyim 9 aydır deniyoruz ve bizde de bir sorun yok hep neden diyorum bende senin gibi. Hatta bu aydan sonra denemicem yapmıcam dedim ama üzüntüm geçince Sağlıklı düşününce Rabbimin bu zamanı hayırlı görmediğini onun için vermediğini düşünüyorum tek düşüncem o. Eminim sende en yakın zamanda seninde hakkında ne zaman evlat hayırlıysa o zaman olacak bi 1 ay sonra yada 1 sene ama Rabbim Kun fe Yekun dediği sürece Herşey olur en imkansızlıkta bile Hz meryemi aklına getir evlenmeden imkansızken Rabbim nasip etti ben böyle düşündükçe kalbim yumuşuyor geciktiriyorsa güzelleştiriyordur mutlaka 🙏🏻 Dualarım seninle inşallah güzel haberleri alıcaz🦋