iremsenturk_16 Kızlar durumlar nasıl sizlerde bu ay olacak mı ne hissediyorsunuz benim henüz bir belirtim yok gibi olmayacak sanırım bu ay 🤦🏻♀️
Aysekdrt iremsenturk_16 18 Mart belirtim yok internetten arı sütü bal polen probolis karışımı aldım dün onu kullanıyorum sabah akşam olmak üzere internette görmüştüm bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Gul-ben iremsenturk_16 benim de 16 Mart ama henüz belirti yok bende de ama bu aralar şişlik hissediyorum ödem gibi bazen de kasıkalrıda hafif sancı oluyor ama o da psikolojikmen bence
Kvser iremsenturk_16 15 mi bekliyorum arada belim ağırıyor sızlama gibi basende karsığım kalp gibi atıyor akıntımda vardı 2-3 gündür yok bende olacağını sanmıyorum bu ay femara kullandım bu ay da olmazsa rahim filmi dedi doktor
pims benim 30 u inşallah hayırlı sonuçlar alırız bu ay. eskisi kadar hevesim yok artık ya negatif göre göre 🤷♀️
iremsenturk_16 pims bende bu ay negatif olacağını düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun tabi kuzum ama yinede umutlanıyor insan 🥺
iremsenturk_16 Gul-ben bende de hafif ağrı ve şişlik var ama dediğin gibi kuzum galiba psikolojik olarak öyle hissediyoruz
Aysekdrt iremsenturk_16 yumurta ve sperm kalitesini arttırıyor canım söylediğim karışım çok faydalı takviye olarak kullanabilirsin ❤️
Semra007 Benmde regl 17 mart.yumurtlama dönemindeki ilişkiden 4 gün sonra ağrı başladı belden aşağısında.hiç geçmiyo.önceki gebeliğimde de böyle olmuştu.ama malesef kalbi durmuştu
iremsenturk_16 Semra007 ya benimde önceki gebeliğimde bebeğimin kalp atışı durmuştu kürtaj olmuştum 6 ay önce 🥺 şimdi benimde bu yumurtlama döneminde ki cinsel ilişki sonrası ağrılarım var bir umut içinde var ama olmayacak gibide..
iremsenturk_16 La_Liberte bir daha tekrarlamakta korktum açıkçası daha reglime var diye çok çabuk umutsuzluğa kapılıyorum çünkü ama tedirginim de 🥺
Semra007 iremsenturk_16 iremsenturk_16 benmde 8 haftalıkken kasım ayında kalbi durdu.araştırmalar vs yaptırdık daha bu ay tekrar denemeye başladık.inşallah sağlıkla nasip olur hepimize
La_Liberte iremsenturk_16 sizi boşuna umutlandırmak istemem ama pozitif görünüyordu test. Size yazdım ama görmediniz sanırım. Kapağı çıkarsaydınız belli olurdu. Benim de ovülasyon testlerimin bazısı kaymıştı o şekilde. İnşallah hayırla vardır.
Kvser iremsenturk_16 inşallah canım inşallah çok üzülüp ağlıyorum 🥺çok farklı bir psikolojideyim . İnşallah rabbim nasip eder 🤲🏻
iremsenturk_16 Semra007 benimde Eylül’de öyle oldu Malesef ki kuzum bizde bütün testleri falan yaptırdık bu ay ilk defa denedik hakkımızda hayırlısı olur inşallah korkuyorum ama yinede 🥺
iremsenturk_16 La_Liberte ya evet ben sizin mesajınızı göremedim ama sonra dedim bakmayacağım daha çöpe attım yarın sabah ilk işim gidip tekrar test alıp yapmak inşallah hayırlısıysa vardır diye dua ediyorum ama yoksa diye de çok tedirginim
Semra007 iremsenturk_16 benm pıhtılaşmaya eğilim çıktı.bazı doktorlar ilk düşük olunca önem vermedi.bişey kullanma dedi.bi tanesi de pıhtılaşma eğilimi var iğne kullancaksın dedi.ben de sanırım garanti olsun içim rahat olsun diye iğne kullanacağım😔
Irmm2816 iremsenturk_16 16 mart göğüslerim çok ağrıyor ve adet olucak gibi ağrım ama kesin olurum geçen ay da böyle oldu erkenden başladı ağrılar 2 gün erken oldum 😔
iremsenturk_16 Irmm2816 göğüs hassasiyeti ilk hamilelik belirtileri arasında da var ya belli bu ay tutmuştur kuzum ya kendini hemen negatife çekme bende o bile yok tabi o derece imkansız gibi 🤦🏻♀️
La_Liberte iremsenturk_16 inşallah vardır ya güzel düşünün güzel olsun inşallah ☺️ Haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻