Nimet72duran Arkadaşlar çekinerek soruyorum benim ilk gebeliğim insaAllah bı aksilik çıkmazsa normal doğum olcakda ben çok merak ediyorm normal.dogum olurken hani ıkın diyolar ya ıkınırken afedersiniz büyük abdest yada küçük abdestde gelmezmi🙈
Tospikannesiiiii Nimet72duran çogu yer lavman yapıyor diye biliyorum ama ben dogum öncesi ishaldim ve de istifra ettim o yüzden içimde bişi yoktu yani yapılmadı
Gagi Nimet72duran hastaneye gittiğinde lavman yapıp yemeyi içmeyi yasakliyorlar zaten. 😊 benim içimde br şey olmamasına rağmen doğum sırasında altıma mi yaptım diye sormuştum 😂😂😂
haklisinesracim Nimet72duran Gelebilir ama sonda takıyorlar idrarı almak için bir de lavman yapıyorlar kaka yapma ıkınırken diye. Ama yine de kaçailiyor sen fark etmezsin zaten ebe de aa sen kaka yaptın demez. O yüzden yaptın mi yapmadın mı bilemezsin sürekli o bölgeyi siliyorlar kan oluyor bir sürü pis şey oluyor zaten
SeldaEroglu 2 normal dogum yaptim buyuk abdest gelmedi kucukte gelmedi galiba çünkü sanci cekerken sanki çiş in var gibi hissediyorsun surekli wc ye gitme ihtiyaci ama bisey yok
Fatma4495 Gelenlerde oluyordur illaki zaten onu yapacağın yerde çöp kutusu var olursada yapacak bişey yok yani
scentburcu61 Nimet72duran benim ilk doğumum normal doğum gerçekleşti yeme içmeyi kesiyorlar su bile verilmiyor lavman yapılıyor şuan ikinci gebeliğim tekrardan normal doğum istiyorum hayırlısı inşallah 🤲
Nimet72duran scentburcu61 ama normal doğumun ne zaman olacağı belli olmuyor ki nasl yeme içme kesiliyo belki o sirada yemek yiyorsun ve doğum başlayabilir?
Aycan051415 Nimet72duran gelmesinndiye lavman yapiyolar ha o an yapsan bile bisey olmaz onlar için normal o şeyler neler goruyolar
sedefyrs1101 Tam açıklık ile direkt doğumhaneye gittiğim için hiç bisey yapmadılar bana. Ama hemşireler fln o konuyu takmıyorlarmış zaten oyuzden takma bence o konuyu
Iscn Nimet72duran hiç öyle bişy yaşamadım benmkı sunı sancıyla oldu sabah yatişim yapıldı 6 saat doğum bitene kdr hiçbsy yemedim suya dahı yudum yudum izin verdikleri içşn çiş diye bir durum olmadı😂