Drn34 Kızlar eşinizin doğum esnasında yanınızda olmasını ister misiniz? Eşiniz doğumda sizinle olacak mı?
iremss Drn34 ben istedim ama eşim istemedi zorla olcak şey değil kararına saygı duydum yani bazılarına travma oluyo çnkü bi de bnmki panik bn kendimi bırakıp onu sakinleştirmeye çalışrdm 😂😂😂
Ozge Drn34 alırlarsa girmesini istiyorum. Ne zor şartlarda doğurduğumu görsün istiyorum. Analık kolay mı bee 😂
Merveberill Bizim doğuma çok var ben yanımda Olmasını çok istiyorum ama bayılır diye korkmuyor da değilim😂
Barlas_mom Drn34 Yarın doktoruma sorucam bende sezeryan olacağım eşimin yanımda olmasını çok istiyorum 🙏🏼🥰
Nasaearth Drn34 ben çok isterim elimi tutsun destek olsun ama özel hastane olmasına rağmen almıyorlar içeri
Deletedmom727271 Doğumda değil de doğumdan sonra bulunmasını isterim elbette. Ben doğuma eşlerin girmesini doğru bulmuyorum. Kişiden kişiye de değişir tabi herkesin kendi kararı bişi diyemem ona. Doğumda eşim kalacak yanımda benimde o ilgilenecek benimle 😊
Turkaninalli Drn34 ben kesinlikle istemiyorum o hallerimi ( nasıl olacağını bilmiyorum ama az çok kestirebiliyorum ) görmesini istemem 😂
Gorkemm Drn34 bende çok istiyorum ama o istemiyor sen orda acı çektikçe ben duramam kafayı yerim diyor ki gerçekten de yer yani ortalığı ayağa kaldırır bir şey yapın acı çekmesin şu bu diye en son bayılabilebilir yani 😂😂 çokta ısrar edemiyorum o yüzden
gizzzy35 Drn34 Yani doğuma girmesini pek istemiyorum sezeryan düşünüyorum nasipse. Ama gecesi refakatçi olarak eşim kalacak 🙏
Tubmavi Drn34 ben istemiyorum çocuğumla ben gitmek istiyorum onun yanına. Doğuma ablam gitmek istiyor onu alırım sıkıntı değil 😂