Tugce2827 Kızlar 18+5 olduk hala cinsiyet göstermiyor yarın kontrolümüz var tavsiye edeceğiniz şeyler var mı ? Bu arada çikolata yedim gene de göstermedi 😔
superstar_00 Tugce2827 ben 13 haftada ac karinla gittim gayrt netti erkek dedi 16. haftada kahvalti yapip gittim bir dk durmuyordu doktor kız dedi bir sonraki kontrolde ben aç karınla gitmeyi düşünüyorum sabit dursun diye🤭
ilaydaelcinn_1 Tugce2827 Kızlar geç gösterir diye birşey yok canım, bende kızımı bekliyorum yiğidin malı meydanda olur derler ya, 13.haftamda aynen öyle meydandaydı kızımın şeysiii 😂 bacaklarını dikmişti yukarı açmıştı böööyle resmen 🙈😍
Bbyrktr SeldaEroglu yok canim malesef tam tersi erkek gec gosterir kendini kizlar daha cabuk ilk gebeligimde 13 haftalikken kizim olacagini ogrendim suan 28 haftalik ikinciye hamileyim 20 haftada gostermisti kendini erkek erkekler daha nazli😂 SeldaEroglu
vesilece Tugce2827 dün devlet kız dedi, bugün merak edip özele gittik o da erkek dedi 🤦🏻♀️ En iyisi vaktini beklemek canım gerçi ben sormadan tahmin yaptı devlet ama sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Tugce2827 @123456856 Benim gittiğim doktorda şimdi gösterse bile kesin olarak 20. Hafta da olur dedi doktorlarınız nasıl bu kadar emin konuşuyor maşallah valla :) sanırım özele gidiyorsunuz kullanılan aletlerin kalitesi de tabi sonucu gösterir :)
123456856 Tugce2827 evet özel benim gtgm makinası da bence iyi diye düşünüyorum 12 haftadan beri hep kız kız dedi 16 geldik hala 100 de 100 kız diyor bugün de gitim belki değişir diye gene asla dedi kesin yüzde kız hata git kıyafet al garantiledi düşün
Tugce2827 123456856 Ben çalışıyorum fakat özele her muayene 380 TL + tahliller ya fiyat çok pahalı olacak tahlilleri devlette yaptırıp özel de doktora gideyim desem devlette git özele git ben çok yorulacağım o yüzden şimdilik devlete gidiyorum bakalım 🤗
Limonzeytin 15+3te gittim sakladı kendini göstermedi bacaklarnı kapattıydı biraz ısrar ettim doktora uğraştı falan kıza benziyor dedi inşallah değişmez kız hissettim baştan beri 2hafta sınra gidicem yine bakalm inş böylr devam ederde yanılmamştr doktorum 😊 bnde giderken çikolata yedim ama elleryle yüzünü kapatmştı uyuyodu sanırım 😁😁