Busecan35 Baliminannesii benim ilk hamileliğim erkek olacak ve 4 ay boyunca düzenli hergun kustum özellikle de gece yatmaya yakın kusiyordum
Asaf23 Baliminannesii kızım da doğuma girene kadar midem bulandı .Oğluma hamileyim neredeyse hiç midem bulanmadı .
_momy_ Baliminannesii kızda çok bualntım oldu ama erkekte mükemmel bir gebelik geçirdim öyle ki yedim içtim gezdim 30 kilo almıştım 😅😅
ilaydaelcinn_1 Baliminannesii Kızıma hamileyim, sıfır bulantı 🧚🏻♀️💜 hamile olduğumu unutacak kadar belirtisiz bir hamilelik yaşıyorum çok şükür 🌸🤲🏻
hunilimom Baliminannesii iki kızım var ikisi de farklıydı bunda çok midem bulandı diğerinde hiç birsey yoktu
Cansugamze_ Oğlumda bulantıdan ölüyodum şuan 13 haftalık ikinciye hamileyim hiç sıkıntım yok sanki hamile değilim gibi hissediyorum bazen unutuyorum falan😂❤
Mouradi Baliminannesii Ablamda ilk hamileliğinde hiç bulantı olmadı neredeyse, 2ci ise tam aksi neredeyse 9 ay bulantı kusmalar. Ama 2side erkek 🥰
SeldaEroglu Iki erkek hamilelik gecirdim sadece sabah oluyordu bu sefer 3 ay olana kadar bulantimin nezaman olacagi hic belli olmuyordu cinsiyet belli degil henuz
SeldaEroglu Iki erkek hamilelik gecirdim sadece sabah oluyordu bu sefer 3 ay olana kadar bulantimin nezaman olacagi hic belli olmuyordu cinsiyet belli degil henuz
Bunyamin_im 10 haftalık olduq.Cinsiyyet tabi ki belli deyil.Mide bulantisindan Artik yasamam bile zor hale geldi🥺 herseyden diksindim. Hicbir sey yiyemiyorum.yalniz tatli yiye biliyorum. Yogurt, sut urunleri yiyebiliyorum.cinsiyyeti cook merak ediyorum.