Nezii Gzm23 24 den önce yaşayan bebek görmedim ben 23te yaptım bebeğim yaşamadı. 25 de doğum yapıp bebeğini küvez macerasından sonra evine götüren annelerimiz var.
3mlek2bebkannesi Gzm23 Rabbim ömür verdimi hafta pek önemli değil canım ben 29 haftalık doğum yapmıştım kuzum vefat etti ama o küvozde yatarken 25 haftalık 500 gram doğan bebek 4 ayda taburcu olmuştu 😔 oğlum 36+4 doğdu kızm 37+5
Feyzaveannesi Gzm23 İlki kızdı şuan ki erkek 😂. Valla gelmese kendi bilir 😂 sezryan olacam zaten olmadı gününü bekleriz biz onu oradan alırız 😂
Feyzaveannesi Gzm23 Canım benim doktorum 39+1 de alacağını söyledi. Yarın kontrol var ve bu kadar bekleyemeyeceğimi söyliycem. Aşırı zorlanıyorum artık. Bi kaç gün sonra alalım diyecem
Gzm23 3mlek2bebkannesi rabbim şu an hayatta olan yavurlarına sağlık sıhet versin peki o neden erken doğmuştu?
Feyzaveannesi Gzm23 Ya 3.5 yaşında kızım var asla ilgilenemiyorum artık. Bi oyun oynamak istesem ya kasılmam oluyor yada sırtımeağrıyor. Geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum gözümü yumamıyorum
Gzm23 3mlek2bebkannesi bfnde de direnç artışı ve çentik var doktor gelişme geriliği tansiyon çıkabilir dedi korkmalı mıyım şu an 34 haftalığım
Gzm23 Feyzaveannesi allh şifa versin canım benim yaa bu günler de geçecek inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin