Zynpasr65 Bu ay femara sabah akşam kullandım Bugün kontrolüm vardı kızlar 9. Gündeyim şuan sol yumurtam 11cm cuma günü tekrar çağırdı . 9. Günde bu büyüklük iyimi sizce yoksa daha mı büyük olması gerekirdi ?
Zynpasr65 Elegie evet o yüzden cuma günü tekrar gidicem günde 2 cm büyüyor yanılmıyorsam umarım büyür boyutu 🙏
Elegie DenzRya 11 tane toplantı 9 tanesi olgunmuş 2si yeterli gelmemiş. Şuan 6 tane de 5.gün embriyom var
Elegie Zynpasr65 çok fazla düşünerek strese sakın sokmayın kendinizi ben hep içimi ferah tutarak gittim ve hep olacağına inandım. 🥰
EdizEliz Zynpasr65 canım benim bugün iğnenin 10. Günü biraz sabırsızım bej de malüm. Dün 9. Gündü kan verdim 11.3 çıktı yarın yine vericem artmış mı atmamış mı bakıcam. Yani iğne etkisinden mi o beta değeri gebelik mi henüz net değil bakalım rqbbim ne yazmış görücem🙏💗🌼
Zynpasr65 EdizEliz hayırlı sonuçlar olsun inşallah kuzum rabbim gönlüne göre versin umarım hamilesindir 💖
EdizEliz Zynpasr65 Allah razı olsun cnm. Hepimizin iniaşalh rabbime dua ve teslimetle bekliyorum. Umarım senin de güzel sonuçlanır🙏💗