Iambet Biz Kerem koyuyoruz 💙 Allahın isimlerinden biri ayrıca anlamı da çok güzel. Yiğit Kerem de çok uyumlu ama tek olmasına karar verdik.
yarenaygk34 Bir tanıdığımın oğlu var çok güzel bir bebek ismi Ali Hamza benim oğlumun adi Göktürk ikinciye hamileyim Aybars ya da Mete koyamayı düşünüyoruz
Molika yarenaygk34 aybars ismide çok güzel çok beğeniyorum ama eşim pek beğenmiyor sanırım ben ismi eşime bsgendiremiyorum 😏
Sumeyye8 Bizde hüzeyfe yiğit koyacağız öneririm Yusuf eşimin ismi olmasaydı Yusuf düşünüyordum her zaman ama nasip ☺️
Sumeyye8 Molika peygamber efendimizin sır katibinin ismi peygamberimizin sahabesi peygamberimiz bütün sırlarını ona anlatırmış 🤲😌
Sumeyye8 Molika ya çok teşekkür ederim tüm anneler bebişleri sağlıkla kucağına alır inşaAllah hepimize hayırlı evlat olsunlar 🤲💜
Srkya iremcannn1907 benim de oğlumun adı kayra çok sakin uyumlu bi çocuk sizin oğlunuz da öyle mi acaba isim kişiliği belirliyor mu diye merak ediyorum
Srkya iremcannn1907 demek ki etki ediyormuş Allah bağışlasın benimki büyüdü neredeyse 3 yaşında olacak