Fidan97 Kızlar beta değeri 636 olup keseyi gören var mı aranızda ? Ben ilk gebeliğim kalp atışı durduğu için sonlandı şimdi korkuyorum bilgisi olan var mı ?
alyavetuna Fidan97 bu değerde hicbisey görünmez canim ultrasonda görmek için hcg 5000 geçmesi lazım vajinal görünmesi için 2500 geçmesi lazım hcg nin. Yani haftaya bugünler de kese yeni görünmeye başlar 1 hafta sabretmek lazim🥰 hayirli olsn kalp atışı içinde 10.000 geçmesi lazim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ama.hic endişe etme daha xok erken olduğu için görünmez hataya kesti duyduktan bir hafta sonra da kalp atışı duyulur insallah
Birgul Fidan97 bu değer de görünmez diye biliyorum biraz dah yüksek olması gerekiyor. Bence takip edin değeri 1 haftaya daha net görebilirsiniz gibi☺️
Minkmuczm52 Daha erken kuzum ayrıca beta hcg ile kalp atışının alakası yok 4 haftalik olup değeri 7000 olan da var 6 haftalik olup 1200 kusur olanda var genelde 6.haftada karından ultrasonla duyulur oda beta hcg 5000 kusure denk geliyor kac haftalik hamilesin
Fidan97 Minkmuczm52 işte dün doktor ultrason ile bakmadan haftalığını söylemem doğru olmaz dedi beta hiç takip et kan ver dedi sadece
Fidan97 alyavetuna inşallah sağlıklı bir gebelik olur biraz korkuyorum dış gebelik ve kimyasal gebelikten
Minkmuczm52 Fidan97 o zaman bugün 4 hafta 2 günlük hamilesin canım.. tam 2 hafta sonra doktora gidersen yani 6hafta 2 gunlukken hem keseyi hem kalp atışını görmüş duymuş olursun🥰🌸