09gul DilaraArslan07 yaaa Instagram hesabım yok ama Trendyoldan baktım şimdi linkte bayıldım resmen ama stok yok. Fiyat da görünmüyor. Gelince haber ver dedim bakalım inşallah ben de denk getirebilirim. Teşekkür ederim 🌸😍
DilaraArslan07 09gul İnşallah kuzum valla çok güzel yumuşacık hem 4 yaşına kadar kullanılabiliyor hemde çok tatlis Instagram olsaydı orda var şuan stokta baktım 147 TL kuzum şuan indirimde ben 160 a almıştım 😊
DilaraArslan07 09gul Bak şöyle yapalım +90 542 116 19 99 WhatsApp hatları bu numara Instagram in yok madem fotoğraf at onlara onlar yardımcı olur 😊
09gul DilaraArslan07 yardımın için çok teşekkür ederim canım. Sen de inşallah bebeğini sağsağlim kucağına alırsın hayırlısıyla ❤️❤️
Gamze__79 Ata1_ ben set aldım trendyoldan terliği kesesi bprnozu havlusu var tek bir havluyu sordum tek olmasına ragmen pahalı geldi set olarak aldım ben de üstüne biraz daha para koyup
iremcannn1907 Ata1_ oğlum 3 aylık ben kullanıyorum. Önce normal bebek havlusu almıştım kilolu olduğu için pek sarmadı bornoza geçtim ☺️