Senacaliskan Merhaba , 6 haftalık hamile olarak görünüyorum fakat kesenin içi boş daha önce böyle bir şey yaşayan var mı ? Bu haftalarda bebeğin görünmemesi normal mi
Moco_44 Senacaliskan normal canım benim 8. Haftada göründü. Ve bana dış gebelik dendi çok şükür 11+4 günlük hamileyim😍
Elifmrt06 Senacaliskan 7 haftaya veya 8 e kadar duyulmaması normal görülmemesi normal bekleyin görürsünüz inşallah 🤲🏻
Elifmrt06 Senacaliskan peçete ye mi bulaşıyor damla şeklinde sadece yoksa adet gibi mi yoğun kanaman var
Senacaliskan Yani bir parmak boyunda kanamam oldu ama ben farketmedim çok sonradan farkettim sanırım kurumuştu çünkü
Elifmrt06 Senacaliskan doktora git cnm düşük yapıyorsun galiba acile gitmeni öneririm onlar önlem için iğne verir kanamayı kontrol altına alı. Hayırlı haberlerin olur inşallah 🤲🏻 dualarım seninle
Elifmrt06 Senacaliskan yerleşme diyenlere hiç dusunme yerleşme herkezde olmaz acile git doktor baksın
Semayls Bende suan 6 haftalığım kesem boş 10 gün içinde tekrar gideceğim bakacaklar bakalım bende korkmuşum niye böyle diye ama araştırdım normalmiş zaten boş gözükmesi
Senacaliskan Normal ama kanama ve ağrı beni korkutan sadece bildiğim genelde bu haftada yavaş yavaş gelişmeye başlıyor her şeyi