_momy_ kızlar ebebek ve civilden başka adanada büyük bebek alışveriş yerleri var mı bebek arabası alıcam internetten almak istemiyorum çukurova kenanevrende oturuyorum oradaki mağazaya da baktım
Ipekkarakus0 _momy_ ben sürekli e bebekten alışveriş yapıyorum ama çocukistan var galiba büyük olarak 🌸
tatliiannnee _momy_ gül bebe dıye bı yer var bı bak ıstersen bız eltime ordan almıstık bebek arabası ve puseti Instagram sayfası da var
_momy_ Ipekkarakus0 kuzum çocukistan kenanevrendekinden başka var mı bende ebebek ve civil biliyorum ama seyhan çarşıda var mıdır bebwk mağazası araba için
Sedefege _momy_ öğretmenler bulvarında var çocukistan ancak gereksiz pahalı. Real de joker var armağan var yine öğretmenler bulvarında büyük bir ebebek var
Ipekkarakus0 _momy_ bence en çok çeşitli e bebek ya yine bulduğun mağazalara gir bak bi cam kafanda kalmasın
_momy_ Sedefege aaa jokeri unuttum tamamen sağol kuzum oraya da bakayım armağanda bebek arabası var mı ?
_momy_ Rmzy-01 ayy merhaba remziyecim bende hilal ❤️👶🏻👸🏻 teşekkür ederim kuşum ebebeğe baktım başka mağazalar var mı acaba merak ettim
_momy_ Ipekkarakus0 aynen kuzum yine en çok çeşit ebebekte şubat indiriminde baya bi indirim vardı ama ben almadım pişman oldum emzikler muslinler bebek arabaları hatta anne kıyafetler bile
Sedefege _momy_ baston ama klasik model bir tane alacam çift yönlüden. Çok hantal bişey almıycam. Hele travel asla 😊