Sym20 Ya kizlar ben dün akşama balık yedik saat 10 gibiydi ama gece 3 de yoğurt yedim bişey olmusmudur sizce lütfen acil fikir verin ben aksam balık yediğimi unutum şimdi bı migdem bulaninca aklıma geldi 34 haftalık hamileyim
miniminigim Sym20 ben balıkla ayran tüketirim bugüne kadar da hiç bir şey olmadı. İçinizi ferah tutun. Balık tazeyse herhangi bir şey olmayacaktır.
Anneoluyorummmm Sym20 Zehirlenme beklemez bu kadar Allah korusun olsa olurdu ban göre ama şikayetn varsa doktora gidersin. Burdan ne desek boş geçmiş olsun
Sym20 miniminigim tazi bilmiyorum akşam eşim almıştı benim canım çok isteyince buzlar vardı içinde balığın ya bende bekarken sutlacla yedim ama zehirlenmiş tim şimdi bundada unutum gece uyanınca açlık hissedim az bişey yoğurt yiyeyim dedim
Gozi Sym20 5 saat sonra yemişsiniz bişey olmaz bence çok kafana takma psikolojik olarakta miden bulanabilir
Sym20 Gozi yok midem genel olarak bulanır yanarda hatta benim şimdi balık yedigim aklıma gelince açıkçası kendimden çok bebeklere endişe ettim
Sym20 Anneoluyorummmm Allah korusun yani bakarım duruma göre şuana kadar bişey olmadı bide miniklerim hareket etseler için.iyce rahatlicak
SunnyG Balıkla sür ürünü yenmez olayı ikisinden birinin bozuk olmadı halinde geçerli. Balık taze yoğurt da taze ise sorun yaşamazsınız