Deemetibostnci Düşük başlamış arkadaşlar bel ve leğen kemiklerim de ağrı karnımda aşırı bir gerilme var bebek iyi kalp atışı var progestana başladık. Düşüğü engellemek için tavsiyeleriniz var mı özel yaptığınız bişeyler.
Moco_44 Deemetibostnci Ayaklarını uzat ve yat🤲🏻 İnşallah birşey olmaz. Neyden kaynaklı bilgin varmı bizide aydınlatırsan seviniriz bende 11+4 haftalık hamileyim
funnymummy Deemetibostnci bol dinlenmeye çalış canım rahim ağzı kısalığı felan mı oluştu acaba dediğin gibi yaşta etki etmiş olabilir inşallah sıkıntısız sağlıklıca atlatırsınız bu süreci🙏
Deemetibostnci Moco_44 sebebi şuan belli değil tehlikeli dönem geçmişti aslında neden oldu hiç bir fikrimiz yok umarım bişey olmadan düzelir. Üçüncü gebeliğim ve 37 yaşında yım belki yaş ve kilo etkişi olmuş olabilir
Peperonni Deemetibostnci Dün benimde ağrıyordu ya inşllah öyle değildir. İlaç kullanıyorum ben progeston korktum şimdi siz öyle diyünce
Deemetibostnci Peperonni akıntı rengi ne olursa olsun muhakkak beklemeden gidin ağrı arkası akıntı başlıo
Peperonni Deemetibostnci benim geçen perşembe olmuştu pembe akıntı doktor ilaç verdi ama dün gece kuyruk sokumum ağrımaya başladı Bugün biraz hafiflemiş ama sizin yazıyı görünce korktum ilaç kullanıyorum
Deemetibostnci Kızlar sayeniz dehemen gitmiştim yoksa evde beklicektim iyiki gitmişim Allah razı olsun 27 olduk nerdeyse düşürevektim minnakımı