Doguramadim, dogurtuldum… Normalden sezaryene donus hikayem. Her seye ragmen melegimin gelisi benim en buyuk mutlulugum..
pazar gecesi kanamam olmustu acile gitmistik orda sali gunu gelin yatacaksiniz ve suni sanci vercez dediler, eve gittik. ama evde benim kendi sancilarim gelmeye baslayinca tekrar hastaneye gittik ve 7 mart pazartesi olmustu artik. yatis verdiler. sabah saat 7den aksamustu 6ya kadar falan acilmam olsun diye sanci cektim. yemin ederim sancinin oyle bi sey oldugunu bilsem asla normal dogum istemezdim. herkesin bi kapasitesi var, benim bedenim sanciyi kaldiramadi. 5 cm falan aciklik olmustu ama canimdan can gidiyodu ve bebegin kalp atislarina bi sey olmus apar topar sezaryene aldilar. hicbir sey anlamadim bile. sonrasi malum… en guzel yeri. uyandigimda odamdaydim bebegim yanimdaydi. gozumu acamiyodum tabi 😂😂 sonra kendime geldim ve dunyanin en guzel kiziyla tanistim. simdi dikislerden kaynakli zorluk yasiyorum biraz ama insallah bikac gune iyi olurum. kizima vuruldum resmen, bi tek o kucagmdayken iyi hissediyorum. dogumun boyle olcagini hic hayal etmemistim ama hayirlisi boyleymis. insallah herkes saglikla, mutlulukla bebisine kavusur. 💕