Kizlar 27 haftalik olduk dişim geceleri inanılmaz ağrıyor uyuyamıyorum. Yaşayan var mı? Önerileriniz nelerdir ?

Aynı haftalardayız ve bende dişten yana çekiyorum.Derdime derman ben bulamadım sen bulursanda bilmek isterim 🥲😄 Çekmeyen anlamaz diş der geçer vallahi ama çok zor.

Ozzozzz karanfil , tuzlu su asla fayda etmedi sarımsakla bütünleştim resmen direk etki ediyor 1 2 saat kadar rahatlatıyor sonra yine ağrılar devam ediyor malesef 🤭

SevillC 29 haftama giriyorum bu hafta başladı buzu peceteye sarıp yanağıma koydum ağrıyan tarafa iyi geldi ama günden güne dahada çürüyr resmen ☹️

Aytflz bende apse olmuş eski kanal tedavili dişimde röntgen çekilemiyır bu yüzden kanala girilwmiyır antibitoyik verdi doktor kalsiyum kullanmaya devam ediyorum ve tuzlu su gargaea yapıyorum ağrı çoğalınca birde ağeı kesici içiyorum

SevillC benide alın araniza dişim çok agriyo tuzlu su yaptım fircaladim azı dislerim doktorda bişi yapamiyo doğumu bekliyorum çektirmek için 😩🤕🤕

Dunyammf dun gece siz dedikten sonra denedim biraz olsun fark etti uyuya kalmışım teşekkür ediyorum 🙏 ama malesef gebelikten dolayı birsey yapılıyor günden güne daha da kötüye gidiyor bizimde

32 haftalık hamileyim doktor doğuma kadar bütün diş tedavilerimi yaptırabileceğimi söyledi ve bir kaç dişimi yaptırdım ben bu zamana kadar. Diş sağlığı bebeğin gelişimi açısından çok önemli dedi doktorum hatta çelik yelekle röntgen bile çekildi. Ama demek ki doktordan doktora fark var

Elifsmomm evet bebek sağlığı için önemli olduğu okumuştum bir yerde ama dişçi fobim var buda bebegi kotu etkiler demisti dişçide kendi doktoruma daha sormadım ama

SevillC doktorum dolgu yada kanal tedavisi ne birşey demedi acaba yaptırsak olmaz mı günden güne beter oluyr yemek yiyemiyorum çığlık çığlığa oluyrm 😭

Dunyammf kadın doğum doktorunuzun izin vermesi gerekiyor sanirim tedavi için