eelliiff1 Merhaba kızlar, yarın sabah beni suni sancı ile doğuma alıcaklar, suni sancı nasıl birley lutfen tecrübesi olan beni bilgilemdirebilirmii cok endişeliyim
PrensesAnnesi- eelliiff1 Allah bi avazda kurtarsın yavrum sakin ol ve bebişini düşün bak geliyor 9 ayı devirmişsiniz özlemişsindir kavuşun bakalım sağlıkla inşAllah ❤️
teletabi eelliiff1 Biraz ağrı eşiği birazda verilen doz ile alakalı canım. Oğlumda almıştım suni sancı ama kendi sancılarımla hemen hemen aynıydı
Ebrarliya eelliiff1 canim ayakta karsila 40 larda ayakta karsiladim 80 e aldilar dizler tutmadi yattim ve 3 sancida kizim geldi 10 da takildi sabah saat tm 14:00kucagimdaydi
Ocakbebegi eelliiff1 normal kasılmaların ile aynı. Hatta benim kendi kasılmalarımdan daha hafifti. Son zamanlarda hissediyorsundur karnında sertleşme 1-2 dk sonra geçiyor onunla aynı
gmzns Sakin kal stres yapma nasıl bişey olduğuna değil her sancı çektiğinde bebeğine bir adım daha yaklaştığını hisset kaygılanma
eelliiff1 gmzns siz biliyormusun sunğ sancının masıl yapıldığnı veya ne olduğnu türkiyede büyümedim tam anlmınıda bilmiyorum nasıl vericekler onu bana
gmzns eelliiff1 sancıyı başlatcaklar kasılma olsun diye hafif hafif ağrı çekceksin sonra çok az daha şiddetlenicek her sancı hissettiğinde derin derin nefes al ama hep sakin kalmaya çalış sancın olsun doğum yapabil diye suni sancı vericekler sana açılma olsun diye
Cansucannnn Evet sakin olun size serumla sancı verecekler ve açılma durumumuza göre doğum şekline yön verecekler
eelliiff1 gmzns anladim cok tesekur ederim 7nci kez 5dkkada bir sancim geliyor boyle devam ederse soylicem tekrar baksinlan acilmaya diye suyum geldigi icin sabah suni vericez dediler sabaha kdar sancin gelirse normal dogum yapabilirsin dediler
gmzns eelliiff1 benim 15:30 da birden suyum geldi baya bi sonra hastaneye gittik doğum başlamış dediler yatırdılar 18:00 de sonra sancılarım sıklaştı 22:55 te doğum yaptım ama suni sancıda verdiler çabuk olsun diye zaten illa veriyolar herkese onu
eelliiff1 gmzns ilgilenmiyorlar malesef hic 20:00de geldim hastaneye 9a dogru nstye bagladilar sonrada 23gibi acikliga baklitilar sonrada sancin yok eve git istersen yarn sabah gel dediler bende shimdi kalicam dedim daha yeni ytak verdiler ama sancim var sanirim duzenli
eelliiff1 gmzns anladim canim insallah hayirlisiyla alirim kucagima bende cokmstresliyim dilide bilmiyorm esimide eve gonderdiler bakalim ne olucak
eelliiff1 PrensesAnnesi- cok cok tesekur ederim 8mart benim dogum gunum ve yavrum en buyuk hediye olur insallah ❤️