Mszrn9678 Kızlar 28 haftalığım uyku problemi çekiyorum uyuyamıyorum geceleri 1-2 saat falan uyuyorum bacaklarımı sürekli kımıldatma hissi geliyor ve gitmiyor bu konuda şöyle yaparsan iyi gelir dediğiniz var mı ve çok kaşınıyorum normal mi
yagmur_s Mszrn9678 huzursuz bacak sendromu olan biri olarak öneride bulunabilirim. Tabi bana iyi geliyor sizi bilemem. Soğuk bir suyla bacaklarımı yıkıyorum ve bir süre serin bırakıyorum. Bazen buz sürüyorum. Bana yarıyor. Umarım size de yarar.
Emine003 Mszrn9678 canım benim de bacaklarımda menisküs yırtığı var vallahi dün geceden beri o kadar çok ağrıyo o kadar çok içi sızlıyo ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 bugün sağlık ocağına gittim doktor krem verdi onları sürdüm sıcak su torbası koydum öyle böyle geçirmeye çalışıyorum
Elfvli Mszrn9678 huzursuz bacak sendromu diyorlar. Magnezyum eksikliğinden oluyor . Maden suyu için sade. Malesef başka yapılacak birsey yok. Ben bacaklarım atmaya başladığında kalkıp yürüyordum. Oyle geçiyordu. Doğumdan sonra birsey kalmadı ama
Fatoo33 Kendimi okudum sanki , birde üstüne grip eklemdi bende 5 dk önceye kadar ölücüm sanıyordum nefes alamamaktan 😔😔
izgi yagmur_s aynısını bende yaşıyorum birde ayakları havaya kaldırıp gaza basar gibi iki ayağınızla 3 tekrar 10 kez yapmanızı tavsiye ederim.
Mszrn9678 Emine003 ben hamilelerimin ilk iki ayı falan rahat geçirdim onun haricinde hep sıkıntılı geçirdim bacak sorunum uzun süredir var ve geçiremiyorum beni çok etkiliyor
Mszrn9678 Emine003 hamilelikte olabilecek bir durum olduğunu söyledi sadece ilaç falan vermedi sadece bitkisel bir şurup vermişti uyku için oda işe yaramadı
Tugcely Bende 34. Haftadayım sürekli uyanıyorum geceleri rahat dönemiyorum bacak ağrısından uyanıyorum bi anda sanki bacaklarım çekiliyor gibi oluyor neden bu kadar arttı bilmiyorum