GlcanKarakaya Merhaba hanımlar 29+5 iz 2 haftadır kabızlık yaşıodum çom ağrılarım oluyodu bayram arası diye gidemedim doktora bugün geldim işte oda erken doğuma sebep olabilir dedi. İlaç verdi geçmezse haftaya ciğer geliştirici iğne yapcaklarmış normalde yapılıyor mu ki ? Birde yapınca bi etkisi nasıl çarpıntı falan yapıomuş sanırı. Yaşayan oldumu korkmaya başladım.
arasmasalduru Hiç bir şey olmuyor merak etme.Bebeğin erken doğarsa ciğerleri gelişsin sıkıntı olmasın diye vuracaklar.Benim oğlum erken doğdu.Ciğerleri açılmamıştı.Kızım da doktorum vurdu iğneyi her ihtimale karşı.Iyi bi şey yani
Heaven1708 Bu iğneden sonra bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu sizdede. Dünden beri bebeğim hareket etmiyor. Çok tedirginim.
Aygulyukselaydemir Heaven1708 bende 25 haftalıkken vuruldum evet benim bebeğimin hareketlerinde azalma oldu hatta Bigün hiç etmedi koşa koşa acile gittik baktırdık ultrasonda iyiydi sonra geçmiş olacakki etkisi normale döndü
Heaven1708 Aygulyukselaydemir birazda olsa içimi rahatlattınız. Bende 24. Haftadayım. Bugün yinede doktorumu arayacağim. Şuan kaç haftalıksınız doğdumu bebeğiniz