durusmom22 Arzu24 35+6 oldu suan ama plasenta previadan kanamam oluyor diye bir kaç gün içinde alacaklar 😥
as2121 Arzu24 Doğumdan sonra geçtiğini söylüyorlar umarım öyle olur. Hayatıma böyle devam edemem çünkü. Çok zor bir durum.
Arzu24 Sapsikanne sürekli tıkanıyor muydu dilim damagim da kurumaya başladı hergun daha kotu oluyo benim
Sapsikanne Arzu24 evet sürekli haftanın 3-4 günü öyle geçiyordu kesin burundan nefes alamadığınız için ağzınız kuruyor tabi spreyle açmayı deneyin biraz rahatlatıyor
Banumut 37+2 deyim bende de aynı sorun var lavanta yağı kullanıyorum bileklerimin içine bide yastığa damlatıyorum kokusu keskin ama rahatlatıyor bide bunu deneyin isterseniz şifa olsun inşallah 🙏
zeynonunannesiiii Arzu24 daha 23. Haftadayım ama nefes alırken zorlanıyorum resmen eşim dalga geçiyor bu ses burnundan nasil geliyor diye
zeynonunannesiiii Arzu24 1 ay kadar oldu burnum normal bisey yok ama hep tıkalı mutfağa gidip geleyim sanki uzun yol yürümüş gibi nefes alıyorum
Arzu24 zeynonunannesiiii benimde kuru kuru tıkalı gece yatarken sürekli uyanıyorum bu yüzden panik atak gibi oldum