Ulkermadn Kasık agrıları, bel agrısı, uykusuzluk, su gibi akıntı ve her an gelecekler korkusu içinde 34. Haftaya girdik şükür. Sizde durumlar nasıl kızlar
Papatyaytt Ulkermadn 34+3 canm bendede aynı durumlar mevcut valla eksiklerim ve halletmek gerekende çok şey var ağrılarım müsade etmese de pek ben yapmaya çalışicam hastane çantamın eksiklerini halledip onuda hazır etmem gerek evimin temizligini bitirmem gerek bebeğin son eksiklerini toparlamak gere bakalım cuma günü randevum var doktorum ne dicek doğumum nasıl olcak suyum ne halde ahh ilk gebelik ve son aya girdik heyecan çok korku yok gibi gibi 😅😁 valla sırf bu vücut rahatsızlıklarından kurtulmak için bile hemen doguriyimde açısına katlanirim diyorum Nazende bazı anneler canımı sıkıyor hep gözüm korkuyor yok çok zor annelik sorumluluk büyük filan dedikçe ben soğuyorum yani garip ama bu haftalarda oldu oda 🙄😒
beyzahuseyin Ulkermadn ben de aynı şekilde devam bel ağrısı, kasık ağrısı Zonklama hissediyorum aşağıda doğursam diye bakıyorum artık zorluyor baya ama bunada çok şükür 🤲🏻🙏🏻
Sumiire Ulkermadn 33. Haftadan selam bacaklarım çok ağrıyo gece yatarken burnum tıkanıyo gündüz keyfim yerinde oluyo gece kabus gibi geçiyo resmen ama şikayet etmiyorum çok şükür bu günlerinde gördük diyorum
Ulkermadn Papatyaytt kim ne derse desin takma kafana çok iyi geldik bu zamana bence. Bende senin gibi agrılar agırlık bitsin artık diye doğurayım diyorum benimde kontrolüm perşembe günü geçen kontrolde kasılma çıkmıştı serum falan bagladı iğne yaptılar bakalım perşembe bizi ne bekliyor 😶 Annelik tabiki büyük sorumluluk ama hiç birine kulak asmıyorum tek biz mi doğuruyoruz sonucta doğan büyür. Benim bir de ikiz gebelik ona rağmen güçlü durmaya çalışıyorum 🙏
Papatyaytt Ulkermadn helal olsun valla canm çok haklısın gerçekten bı bizmi doguruyoruz ne eksiğimiz var yapabilenlerden hallederiz ecel Allah Bize annelik nasıl olmuş ya onada ayriyetten çok sukretmekiyiz insanlar servetlerini yatırıyor tedaviye oluyor yada olmuyor
Ulkermadn Papatyaytt Evet tabiki de Allah eksikliğini yaşatmasın evladın. Benim sağ yumurtalıklarım alındı ameliyatla kist dolandığı için gecen sene bu sene tek yumurtayla kendiliğinden ikiz gebe kaldım tedavisiz o yüzden şükür 🤲
Anneoluyorummmm Bizde tam 35. Haftamıza girdik bugün Allahın izniyle çok az kaldı 🙏 Son aylar tabi ki zorluyor ama herşeye değer💙
aysigil Kızlar emzik biberon aldınız mı? Aventler pahalı olduğu için karar veremiyorum ihtiyaç olur mu alırız bebekler kullanmaz ihtiyaç olmaz diye bilemedim sizler naptınız?
Papatyaytt aysigil bende e bebekten Chicco nün cam. Biberonunu aldım canm bakalım onu bile kullanıp kullanmiyacagi meçhul oyuzden çok para vermek gerekmez 79 TL mi neydi
aysigil Papatyaytt evet bende öyle düşünüyorum emzik alma alışmasınlar diyenler de var karar veremedim😬
Papatyaytt aysigil emzik aventin aldım valla kim ne derse desin ama emziksiz olmaz yani o bebeğin ağzı boş durdumu ağlıyor en masumu emzik olmuş teknolojik aletlerle susturmaktansa video çizgi film vs. Emziği tercih ederim susturma aleti olarak