annelikmeselesi01 Kızlar ne durumdasınız? Nasıl geçiyor? Hazırlıklar ne durumda? Eksikler kaldı mı? Çantalar hazırlandı mı?🥰
sedanur_bpr0 annelikmeselesi01 Son 56 günümüz kaldı. Henüz hazirliklar bitmedi. Bu ay içinde bebek arabası beşik almayı düşünüyoruz nasipse. Bebişe kıyafetler aldık. Birde lohusa geceliği almak istiyorum bulamıyorum kendime göre 😄
Polenpolen52 annelikmeselesi01 bende 88 gun dıyor , çok korkuyorum erken dogar dıye gelısmez yada bakamam basına bıse gelır dıye kucuk olur dıye , halbukı doktor erken rısk yok dedı , sureklı korkuyoeum bırseylerden🥺
tugbaacng annelikmeselesi01 son 24 her şey hazır, sadece psikolojik olarak ben doğum yapmaya hazır değilim korkuyorum 😂
sedanur_bpr0 Polenpolen52 Bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri aynı düşünce aynı hisler vardı. Hatta hep erken dogan bebekleri araştırıp duruyordum. Çok şükür 32 haftamız sağ salim bitti. Boşu boşuna stres yapıyoruz. Oysa her anın tadını çıkarmak güzel düşünmek bize de bebişlere de çooook daha iyi gelir
annelikmeselesi01 Polenpolen52 o bende de var. Annelik işte. İçinizi ferah tutmaya çalışın. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip kafanızı dağıtım bence.
annelikmeselesi01 sedanur_bpr0 kesinlikle hep olumlu düşünmek gerekiyor ama tabi diğer düşünceler arada yokluyor. Önemli olan hemen gitmelerine izin vermek.
Polenpolen52 annelikmeselesi01 şuanda mıde bulantısından yatamıyorum aksam balık yemıstım bıraz moralım bozuktu gecede kivi yedım mıdemı karıstırdım sımdıde bulantıdan uyuyamıyorum 😭