Hmyt16 Arkadaşlar depend mi hasta bezi mi alsam bilemiyorum. Hastahane sizden hasta bezi istedi mi yoksa hastahanede var mı?ben iki doğum yaptım ikisinde de bizden istendi başka hastahanelerde farklı galiba yorumlarınızı bekliyorum
Guzucuk25 Hmyt16 ben yaptım depent yada hasta bezi almadım ameliyat sonrası altıma yatak koruyucu serdiler kan bosaldikca topladılar ayağa kalkınca zaten kızımın bezlwrinden kullandım
Hmyt16 Guzucuk25 Nasil yani sizden istemediler mi hasta bezi yada kendileri sermediler mi o yatak koruyucuları ince oluyor
Guzucuk25 Hmyt16 yık hayır istemediler ben direk ameliyattan çıkıp yatağa yattım vardı zaten gelip kan bosaldikca yenisini serdiler ben depent falan da almamıştım kızımın bezlwrinden taktım eve geçince orkit taktım
Duygu_12 Hmyt16 onuda seemiyolar Bn hemşireden istedim minnet sitem verdi hasta bezi al bnce onuda doğum sonrası 1 tane takıyorlar başka yok hastanenin sadece görseli oda kalitesi iyi 50 sefer ağri kesici iste eme rağmen zar zor verdiler
Guzucuk25 Hmyt16 kız 2020 Ekim ayında dogurdum 1 ay sonra bodaha dogurcam harika mükemmel insanlarına denk geldim dedim herhalde özel de yaptım ben doğumu o kadar ilgi o kadar alaka tabi benim özel durumundan dolayı daha hassas davrandılar ALLAH razı olsun hepsinden
Nazlierdemir Fakültede doğum yaptı bugün kuzenim onlardan altına sermeye örtü istemişler şehir hastanesinde nasi oluyor bilmiyorum
Guzucuk25 Hmyt16 sezeryan oldum evet ama eşim doğumhanenin önüne gelemedi tabi ziyaret saatlerinde gelip gördü 2.5 gün kaldım ben doğum yaptığımda gün ertesi gün Bi ertesi günü öğlenden sonra çıkardılar gaz çıkarsan dahi salmiyorlar
Hmyt16 Guzucuk25 sezeryanda farklı oluyor demekki inşallah bu doğumum da normal olur bı aksilik olmaz inşallah