Busecan35 Esratskrnnn herkesin akıntısı farklıdır mutlaka doktora gidin öncelikle.benim de 7.haftada olmuştu kahverengi lekelenme.yerlesme kanamasiymis bebeğimde bir sorun yoktu.ama tabiki en iyisi muayene olarak ogrenmek
Mirach Esratskrnnn gebeliğin hiç bir haftasında pembe,kahverengi ve kırmızı lekeler kabul edilmez.. bende gitmiştim bu yüzden doktora. Bence ihmal etmeden bi git..
Esratskrnnn Busecan35 Evet Bende doktora gittim kalp atisini gordukten sonra rahatladim ama burdan da sormak istedim belki ayni seyleri yasamis annelerimiz vardir diye. Insallah saglikla kucagimiza aliriz ☺️
Ezoo35 Bende 7. Haftamda lekelenme gördüm bir hafta gitmedim hastaneye en son bitmeyecek bu deyip acile gittim hemen progestan fitil yazdı. Gitmeseydim geç olabilirdi 😞😞
Esratskrnnn Ezoo35 yaa çok geçmiş olsun benim ki çok şükür çok sürmedi bebek rahme yerleşince oluyormuş böyle, atlattık çok şükür😊
Ezoo35 Esratskrnnn çok şükür canım 🙏🏻 Evet ilkte yerleşme kanaması sandım da değilmiş. Rabbim sağlıkla bebelerimizin dünyaya gelmesini nasip etsin inşaALLAH 💓💓