Busraaydiiin1 27+5 bugün çok farklı Bi gece. Karnım o kadar ağırlık yapıyorkiiiii yatamıyorum 😶 karnım biyerden ağırlık yapıyor ağrıyor Bi yandan kemiklerim aciyor😒 nefes darlığı desen başladı 😑 Hiç rahat değilimm sanırım bu gece uyku haram
Polenpolen52 Busraaydiiin1 bende aynı haftadayım ve kusuyorum tam kusabılsem ıyı olcak ama oturup aglıcam sımdı
meriym Busraaydiiin1 Bende 20+3üm aynı şekilde nefes darlığı oluyo bu aralar yatamıyorum geceleri pek ha bide sürekli bilincim açık yatıyorum tam anlamıyla uykuya dalamıyorum perişan etti😕
Azqr_sevval59 Busraaydiiin1 38+5 olup mide yanması ara sıra bulantı kusma ansızın gelen sert tekmeler yüz üstü uyumayı özledim 😴
Polenpolen52 Busraaydiiin1 evet benım kaburgalarım agrıyor bırkaç gundur kalbım de hızlı hızlı carpıyo ama tansıyonum normal sukur demekkı başa gelen cekılır cekıcez artık😭
Busraaydiiin1 Polenpolen52 hepsi bendede var çıldırıyorum 😪 kalbim hızlanınca korkuyorum kalp krizi falanmj gecircem diye kuruyorum kafamda 😄
Nurgrcn Polenpolen52 kız o bende 20 haftalıkken başladı 34 olduk bazen kalp çarpıntimdan oturdum yerde sallanıyorum
Busraaydiiin1 Azqr_sevval59 senin yine bitmiş neredeyse 😃 benim daha çok yolum var ve şimdiden mahvetmeye başladı beni 😮💨
Busraaydiiin1 bbnngg geliyorum geliyorum az kaldı 😄 valla bu haftadan sonra yüzüm gülmicek gibi hissediyorum ama bakalım 😄
Polenpolen52 Busraaydiiin1 ben o konuyu hıc dusunmuyorum suan , bakalım ne olacak sonu hıc dusunmemeye calısıyorum😀
Busraaydiiin1 Polenpolen52 valla ne yalan soyliyjm bende düşünmemeye çalışıyorum arada bir aklıma geliyor mecbur öylede çıkacak böylede çıkacak busra başka yolu yok diyerek avutuyorum kendimi 😄 bu haltı yediysen sonucunada katlancan diye kendime teselli veriyorum işte 😄😄🤭
60-anne 39+6 sağıma soluma dönerken uyanmalarımm mide yanmasından uyuyamamalarımm sürekli wcye gitmekden yorulmuş olmam bu yüzden rahat bir uyku uyuyamamam daha sayayımmı arkadaşlar 😂 he birde son olarak bebeğin hala gelmek gibi bir niyeti olmaması 😂
Busraaydiiin1 60-anne dur kız daha 27deyiz korkutma 😁🤭 30lardan sonrasini hayal edemiyorum zaten Allaha emanet gidicez bakalım 😃😃