Bahar54 Duygudgn dogum sancisiyla bile bebekler donermis yani ihtimali var hala. Kilosu da iyi bence bizim 38.haftamiz 2500 gramcik 🙈
Talhahafsa Talhahafsa herşeyi yiyorum ama ayran kaşar maden suyu fazla tüketiyorum özellikle kaşarı gece bile bı dilim yiyorum yumurta süt tuketemıyorum tiksindim için sadece
Deniz2961 Duygudgn cnm valla Bn nts ye girmedim doktor 37 haftada gel hem catı muayenesi hem nts yapalım ddi agrım da var ne sorcam cnm Bn sana bnm karnım cok acıyor anki her yeri yara dokunamıyorum bıle sende boyle bir durum var mı
1kiz1erkekannesi Duygudgn bence alakasi yok bende esimde kalipliyiz benim boy 172 vede iriyim.esimde uzun iri bebek 37 4 de 2800 du 😊
Duygudgn Deniz2961 yok canım benim öyle ağrım yok sadece çok sert vuruyor o ağrı yapıyor bi de karnım yamuk yumuk oluyo popişini yaslıyo gerginleşiyor
Sinemira 1kiz1erkekannesi ben mesela minyon tipliyim ama eşimin tarafı uzun doktor bebeğimin gelişimine şaşırıyor çok uzun ve iri diyor 😂 bana benzemiyor tabi doğduğunda nasıl olur bilemem