Polenpolen52 27+3 üz mide bulantım var kusamıyorum cok kotuyum ne yapabılırım bugun ne gavıscon var ne baska bıse hersey bıttı sabah erkende n alacagım nasıl gecıcek bu gece 🤮 öğürmekten kusmaktan korkuyorum bebege bıse olcak dıye
1408 Polenpolen52 korkma canım bebeğe ne olabilir ben 4 ay içerlerim yerinden çıkacak gibi kustum öğürdüm ne yazık ki çaresini bulamadım geçicek Allah sabırlar versin
Akgdk91 @"Polenpolen52 nane limon içsen canım belki bastırır ben bide böyle durumlarda sürekli tuzlu çubuk kraker yerim oda bastırıyor
Polenpolen52 Fatmabetulelifsena yok oda bitti yoksa sevıyorum guzel o ılaç , gavısconda yok nasıl edıcem sabahı onu dusunuyorum😭
Fatmabetulelifsena Polenpolen52 Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay geçer yedeğini bulundurmaya çalış
Barlas_mom Polenpolen52 Her sabah lansor içiyorum şuruba bile gerek kalmıyor yaşadığımı hissettim resmen haftalardır çekiyordum bende doktoruna sor kullan bence mide problemlerin başladıysa 🙈🙏🏼 Şuan şunu yap iyi gelir diyemiyorum bende hiç birşey iyi gelmiyordu zorla sızıp kalıyordum geceleri
Polenpolen52 Barlas_mom canım her sabah aç karnına pulcet ıcıyorum, daha ıctıgımden berı hıc mıde yanmam olmadı ama bugun aksam bıraz karıstrdm sanırım aksam balık ta yemıstım ama taze sorun yok, çok panık yaptım mıhtemelen mıdeme vurdu 😭
Barlas_mom Polenpolen52 Bir kase yoğurt ye 2 yastık koy kafanın altına da canım bir dene bakalım su falan iç 🙈 çok zor valla yaşayan bilir Allah yardımcın olsun
Polenpolen52 Barlas_mom balık yedım dıye yemeyım dedım yogurt falan, kusuyorum bıraz rahatlıyorum hepsını kusabılsem rahatlıcam üstüne panık atagım cabası kalbım yerınden cıkcak 😀 ben bebege bıse olur dıye korktum kusarken bebege bıse olmaz degılmı 😞 oturup aglıcam şu halıme