Alya111 Kizlar 12 haftalik hamileyim sol kalcmda bacama kadar agri var yururken zorlaniyorum gebelikle alakasi varmi bu durumu yasayan varmi
ebruk1994 Alya111 🖐ben Haftamdayım 2 haftadır bacağımdan şikayetim yok çok kötüydü topllaıyordum kasığım bacağımın içi çatı kemiklerim çok fenaydı Allah sabır versin şimdide yatarken kalçam uyuşuyor gece 6-7 defa dönmek zorunda kalıyorum 🤷🏻♀️ Sabır
Busecan35 Alya111 benim 37.haftam doktorunuza mutlaka danışın benim bu şekilde ne zaman olsa idrar yolu enfeksiyonum çıktı bacaklara kadar vuruyor
ecemnurturkan Alya111 bende 12 haftalığım aynı dediğiniz gibi bi ağrı var bendede hatta tek bi bacağıma ağırlığı verdiğimde kalçam inanılmaz bi ağrı oluyor yürükende sanki çok ağır spor yapmışım gibi ama sanırım magnezyum eksikliğiymiş kontrolümde danışıcam doktoruma
sunset_momy Canım 12. Haftamda bende tıpkı aynı bu durumu yaşadım. Hiçbir şey yoktu dışarı çıkıyordum belime bi Ağrı saplanıyordu kalça kuyruk sokumu ağrıyordu sanki. Fazla yol yürüyünce de sol bacağıma vuruyordu ağrısı
Alya111 Busecan35 benim cocuklugumdan beri idrar yolu enfeksiyonum var ara ara geliyor önünü hic biseyle kesemedik hamilelige zarari olurmu ki bidakine doktruma danisayim