SerraveAnnesii 31.haftamda başladım devlet hastanesine gidiyorum her gitmeye giriyorum şu an 38+5 haftadayım
Symylldz Mervevera neden doktorun söylemedi mi girmen gerektiğini 32 den sonra hafta da bir giriyorsun ben 33 de sonra başladım cumadan Cuma’ya mutlaka giriyorum bence aksatma sancıların takibi için
Bendiyebiri Gebehanim yok ben Kocaeli Gebze medar hastanesine gidiyorum. 58 TL sadece nst parası muayene de 330 lira 🤦🏻♀️ Neyse ki sona yaklaştım o kadar zam geldi ki her gittiğimde bir zamla karşılaştım.
Serapmehmet_19 Mervevera canım bende 33 de gittim doktor bi sonraki hafta gel dedi yani 34 olunca, şuan 34 üm ama hastane uzak olduğu için tek gidemiyorum haftaya eşimin vardiyası dönünce birlikte gidicez 35 olucam yani
Sweetbabyy Mervevera Bende merak ediyordum geçen bir arkadaş yazmış onu görünce nen nezaman girerim acaba dedim kendi kendimd o günün gecesi ağrım oldu ve nst bağladılar bişey çıkmadı çok şükür 30+1 haftadaydım
Nur1098 Mervevera 34+2 de girdim 34. Haftada nts ye girmeye başlanıyormuş benim gittiğim hastanede öyle söylediler