Mizgin09 Ebru5553 rica ederim güzelim rabbim gönlündeki nasip etsin sana benimki sadece tahmin bazen tutabiliyor ❤️
Mizgin09 Derya_55 kese ve duruş erkek canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah tahmin sadece aslı yoktur bazen yanılma olabiliyor ❤️
Mizgin09 superstar_00 ultrason gibi bakamıyorum güzelim benim söylediğim tahminleri %60 ve 70 i tutuyor bazen yanılma olabiliyor sağlıkla gelsin inşallah kız veya erkek fark etmez maksat merak giderme ❤️🧿
superstar_00 Mizgin09 Sağlıklı olsun gerisi önemli değil bende meraktan soruyorum😊çok kibarsınız teşekkürler 😊
Yeni13 Mizgin09 canım banada bakarmısın sadece kese fotoğrafı var 5 haftalığım şuan çok erken ama keseye göre bakarmısın atayım mı ☺️
Mizgin09 Maviyldrm canım keseye bakınca erkek ama nub kesede yani bu bebeğimde altta çıkıntı göremedim doktor söylemiyle kız diyorum sağlıkla gelsin inşallah 🤲❤️
Mizgin09 Yeni13 güzelim 5 haftalık çok küçük ben nubada baktığım için kese yuvarlak olup erkek olan var fasulye olup kız olan o yüzden biraz büyümesi lazım rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah 🤲❤️