Rabiabudak ![] Kizlar tahmini olan varmiii 11+2 lütfen tahmini olan varsa yazabilir mi çok merak ediyorum ilk gebelik
aysegulonr https://resimyukle.io/r/ucP6PNhzs9 Bize de bilen teyzeleri tahminde bulunun lütfen. 12 buçuk haftalık burda bebişim 🥰
Fatma7 Mizgin09 8+2 haftalık o fotoğraf da dayanamadım atiyim dedim 12 haftalık olduk şuan ama daha hastaneye gidemedim 😂
Rainwitch Zeyzeyp 10 haftalıkken doktorum kız tahmininde bulunmuştu, 12 haftalıkken çıkıntı var erkek dedi, 14. Haftada kordonmuş kız dedi, 17 haftalık olduk artık kendini tamamen gösterdi kızım olcak inşallah, çıkıntı bazen yanıltabiliyomuş 😅😅
Zeyzeyp Rainwitch sevindim canm umarım gönlünüzdekidir ve umarım kız senesidir kime baksam hep kız bakalm bnm ne olucak bnde çok kız istiyorum bi oğlum var rabbim ilk önce sağlıklı hayırlısını versin tbi
Nese86 bebelacdt Cinsiyet için 16.haftayi beklemenizi tavsiye ederim.Yanilmalar çok olur o zamana kadar.
Sksjhsh sulesaniyar canım bende yeni öğrendim .mutluresim.cok yaz Google ye orda resim yükle yazıyor yükle ve bir yazı çıkacak orda onu kopyala burya msj bölümüne yapıştır biti 😊